Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warny na mpc

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki, nie widzę odpowiedniego działu, aby to napisać, a jak na pw próbowałem się dobić do "kogoś wyżej" to nie udało się. Chciałem się dowiedzieć jak to jest z przedawnieniami warnów. Mój ostatni ważny warn jest z 2013 roku, konkretnie z maja, a gdzieś czytałem, że po roku warny się przedawniają. No to do cholerki jasnej jak to jest, że cały czas niezmiennie mam 52 punkty? :) mógłby ktoś wytłumaczyć? Najlepiej ktoś "wyżej", aby rozwiać wszelkie wątpliwości.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Stary mi nic nie wygasło mam 52 punkty ostrzeżeń, a ostatniego punktowanego warna dostałem ponad rok temu, a globale mi nie odpisują w tej sprawie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Stary mi nic nie wygasło mam 52 punkty ostrzeżeń, a ostatniego punktowanego warna dostałem ponad rok temu, a globale mi nie odpisują w tej sprawie :)

Wszystko jest dobrze przecież...

Po wprowadzeniu zmian dostałeś tylko jednego punktowanego warna i te punkty wygasły, reszta czyli 52 punkty zostały Ci nadane przed wprowadzeniem zmian i one nie znikają.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Do kogo pisałeś?
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To jak mam się pozbyć tych warnów... Od 2008 roku mogło się troszkę nazbierać, byłem młody teraz nie dostaję warnów :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli chciałbyś zbić punkty ostrzeżeń to najłatwiej jest dojść do jakiejś redakcji na MPC. Za pracę mogą Ci zdjąć punkty, przeważnie to 5 %. Na forum jest dużo takich grup, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Zawsze można napisać jakiś prosty poradnik itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...