Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia aktualizacja 10.56 Kiedy jakiś bot ?

Maxorex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja też go używam mi injectuje ale po jakimś czasie ten błąd jest. Jednak Tibia dalej działa :)

Chodzi Ci o to, że też Tobie wyskakuje ten sam błąd co mi???? Jeśli tak to jak ty to robisz, że bot Ci hasa. Ja jak wyrzucam ten hosts.ics to odpala mi się xenobot ale nie da się go scracować. A jak np wkładam tego hostsa to wyskakuje mi chmurka  z czym taki "attempting to reach xenobot server, please wait" i już sam nie wiem co mam robić ;c

Opublikowano

WindBot i BBot już działają jeśli kogoś to interesuje ;)

Mistrzu powiedz mi czy to znaczy że do windbota jest już ogólno dostępny crack?? Jeżeli tak albo masz jakiś tutorial uniwersalnego crackowania to podeślij mi pw albo napisz tu, byłbym wdzięczny.

Dzięki

Opublikowano

Kiedy Xenobot w końcu będzie działać ??? ... Nie idzie scracowac... ciagle ten sam błąd ;/ ...  

"attempting to reach xenobot server. please wait" a pozniej "failed to connect. Exiiting"

Opublikowano

BBot juz jest. lecz płatny.

15 dni 2.5 Eur = 10zł

30 dni 5 eur = 20zł

Cena taka ze nawet sie crackować nie opłaca a update

masz gdy wychodzi tibia to za okolo godz juz masz update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...