Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody gamescom v2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę od nowa temat, ponieważ ostatni post w tamtym temacie ma 10 dni. Więc dostał w końcu ktoś te zakichane pierdoły? Termin upłynął 15stego. Proszę o rzetelne odpowiedzi ;)

Opublikowano

hmm:
post-454880-0-64387600-1411502288_thumb.jpg

post-454880-0-43091500-1411502296_thumb.jpg

Nope. xD
Nie dostałem ^^

Eryk ale spokojnie, z ciekawości wpisywałem te kody co na stronie były podane. szczerze, wiedziałem o ty że nic z tego nie będzie xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

@Ĕryk dużo osób dostało od zmyślonego kodu. Mój kolega to samo z jakiegoś forum wziął i dostał

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Gdzie można to sprawdzić?

idź do kuchni, otwórz lodówkę, i sprawdź czy masz tam warda >_<

W cliencie sprawdź >_< myślenie nie boli, naprawdę :<

Opublikowano

I tak nikt z was nie był na gamescomie... cebulaczki :D

Jedzcie ze mna na IEM tam rozdają te same kody tylko w formie "Kody" a nie jakies byle strony co system rozdaje skiny gorzej niż w battlefield heroes złote bronie

Opublikowano

@"Ĕryk" dużo osób dostało od zmyślonego kodu. Mój kolega to samo z jakiegoś forum wziął i dostał

Pokaż jakiś dowód :)

Opublikowano

Kupiłem 3 kody po 1€ na każdym koncie dostałem, mieliście złe kody/ktoś użył wcześniej.

Niemożliwe.. Mój kod był prawidłowy, a nic nie dostałam..

Opublikowano

Jak człowiek zajrzał na zagraniczne forum, wydał 1,2$ to teraz ma obydwa skiny. Trzeba sie troche wysilić, a nie opierdzielać.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ja w jakimś konkursie wygrałem i mi nie dali, pisz do supportu, pewnie wymienią. 

Pisałam, to wielce wymagają karteczki z nickiem obok biletu. :)

Opublikowano

Powiedz że wyrzuciłeś bilet lel 

wyrzuciłaś* jak już ^.^

i wątpie że takie coś zaliczą. powiedzą że ich to nie interesuje ^^

Opublikowano

No napisałam, że bilet ma mój kumpel, który podał mi kod bo był mu nie potrzebny i nie mam z nim kontaktu. Odpisali, że ma podać sam kod i sprawdzą, potem nie odpisywali z 4 dni i w końcu jakiś inny support, że mam dać kartkę z nickiem i kodem. Fk logic. xD

Poza tym napisane jest w tym głównianym regulaminie, że kartkę należy zachować, a nie wyrzucać. ;)

Opublikowano

cienszkie pszypadki cebulusa truskulusa

Nie było was na gamescomie to nic nie dostaniecie za darmo, zrozumcie to w końcu. Było to napisane pod formularzem

100% tru

czy autorko masz pewność, że kod był poprawny? miałaś bilet w ręce? byłaś na gamescom? 

no mi sie wydaję, że nie, więc sorry, jest wyraźnie napisane, tylko dla tych co mieli bilet z gamescomu

nie masz żadnej pewności, że klucz był prawidłowy

to, że na początku pokazało, że przyjęło nie oznacza, że kod jest dobry i nie wykorzystany 

wiem bo wpisywałem jakiś randomowy kod

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...