Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze... snem

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od około 2 lat ANI RAZU nie obudzilem sie wyspany z dobrym samopoczuciem. W weekendy rzadko rzadko zarywam nocki aby grać. Normalnie ide spac o 22 a budze sie okolo 7. Jak wiadomo odbija sie to na moim stanie psych. ale to nie o nim i o wogole za duzo do pisania itp. macie jakies sposoby ? prosze pomocy

Opublikowano

Nie wydaje mi się, żebyś od 2 lat porządnie się nie zmęczył, ale to właśnie ten sposób polecam. Zacznij chodzić na siłkę/biegać czy robić cokolwiek aby w dzień wymęczyć organizm.

Opublikowano

W weekendy możesz sobie pospać, jak codziennie się budzisz budzikiem to się nie wyśpisz. 

Opublikowano

Pomyliłeś forum, tutaj nie znajdziesz żadnego doktora...

Musisz się udać do lekarza, na początku najlepiej do lekarza pierwszego kontaktu, który powinien przeprowadzić badanie i jeśli zajdzie taka konieczność, to nawet wystawić skierowanie do psychologa lub psychiatry.

Przyczyn tego stanu może być kilka i tylko lekarz jest w stanie je określić.

Strzelać i pisać, to sobie każdy może... ja też mogę napisać, że to brak magnezu w Twoim organizmie i zasugerować abyś zaczął go przyjmować. Jednak tego nie zrobię bo nie jestem lekarzem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Próbowałem patent ze zmęczeniem, tylko, że mi po prostu ciężko jest zasnąć. Poszedłem biegać, wróciłem, leżałem w wannie jakieś 30min, potem oglądałem coś na kompie. Jak już się położyłem spać to wgl. już nie byłem zmęczony i nie mogłem zasnąć znowu xD 

Opublikowano

Moze trzeba zaczac bic wenza polecam

twój nick jest odzwierciedleniem twojej inteligencji... wiadomo każdy kiedyś próbował i to robił i robią to... ale nie schodzmy z toru tematu

Prosiłem o powazne odpowiedzi a nie debilizmy

Pobiegałem teraz potem jeszcze na wieczor pobiegam i w domu pocwicze i może cos to da

Opublikowano

Musisz się bardzo zmęczyć, rób jakieś ćwiczenia. Zasniesz szybko, a jak się obudzisz to będziesz się lepiej czuć. Mi jeszcze pomaga zimny prysznic taką wodą cieplejszą bardziej. Czuje się wtedy jak nowo narodzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...