Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SkredoX Jesteś załosny.Płaczesz bo dostałeś bana za obrażanie innych,serwera oraz za to co sam napisałeś.Ty też byś mi pewnie dał bana na tym super twoim serwerze jeśli bym napisał to co ty pisałeś.p.s kradzione ??? Zgłaszaj na policję !(sarkazmn)

Cicho siedź tam, bo nie widziałeś tego co się tam dzieje.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na żałosne wymówki typu "to nie ja cię zbanowałem"

2vcgoq1.png

nie zesraj sie dzieciaku ;c

nie potrafisz zrobić serwera gdzie będzie grać minimum 5 osób to sie nie wypowiadaj

z tego co widze to zawsze jak black to piszesz "nieogarnięta administracja" "nieogarnięta administracja" "nieogarnięta administracja"

powiem ci tyle nie zesraj sie jak nie masz więcej argumentów to wypierdalajaj.

Tak btw to widziałem jaki ty byłeś "nieogarnięty" Dostałeś przecież bana za spamowanie jakimiś jebanymi linkami

ze "śmiesznymi zdjęciami" typu "twoja stara je gruz itd" Więc k***a sam widzisz jesteś tępym dzieciakiem, który myśli że jak zrobi serwer na którym nikt nie będzie grał to wie wszystko o pluginach??? A szczegulnie o budowie spawnu... Bo kto miał spawn wykonany ładnie w ch*j?

A gdy black wstawił zdjęcia spawnu to odrazu się zesrałeś i zbudowałeś nowy spawn...

Myślę że wszystko wyjaśniłem na temat tego zjeba c:

Opublikowano

@Techn0
Idź gimnazjum najpierw skończyć, nie wysyłałem żadnego "twoja stara je gruz" tylko ładne dziewczyny, zresztą nie tylko ja. 
Nie zesrałem się opinią tego debila, mam w nosie to co on myśli.
Te zdjęcia nie miały być śmieszne.
Po screenie widać, że administracja ogarnięta nie jest.
Nie dostałem bana za spam linkami.
Na goldenie nie gra dużo osób przy tym, co my będziemy mieć.
My umiemy zrobić stronę WWW.
Nie używamy fake slots.

Więc czasem zamknij mordę i się nie wypowiadaj mulciaku. 

Opublikowano

@SkredoX "Będziemy mieć" mówisz w czasie przeszłym :).p.s nigdy na twoim serwerze nie widziałem normalnych graczy(nie licząc administracji).Srasz się o to że dostałeś bana i teraz wstawiasz ss jak pojeb* ?No i co z tego ss wynika ? Że wkurzyłeś administracje,czyli twoje zachowanie musiało być karygodne.Umiesz zrobić strone www ? BRAFO.Jako że gracze nie korzystali z forum - usuneliśmy.Fake slots ? Ty chyba nie wiesz  co to pl fake slot ?

Opublikowano

@Techn0

Idź gimnazjum najpierw skończyć, nie wysyłałem żadnego "twoja stara je gruz" tylko ładne dziewczyny, zresztą nie tylko ja. 

Nie zesrałem się opinią tego debila, mam w nosie to co on myśli.

Te zdjęcia nie miały być śmieszne.

Po screenie widać, że administracja ogarnięta nie jest.

Nie dostałem bana za spam linkami.

Na goldenie nie gra dużo osób przy tym, co my będziemy mieć.

My umiemy zrobić stronę WWW.

Nie używamy fake slots.

Więc czasem zamknij mordę i się nie wypowiadaj mulciaku. 

mamy forum ale go nie używamy dzieciaczku..

Po 2 mamy więcej ramu od ciebie 10 w porównaniu do twoich 6 jak sie nimi podniecasz

Jakie fakeslots??? widzę że znasz się na tych pluginach xDD

Przy tym co będziecie mnieć o,0 nigdy nie widziałem u was ponad 10 osób xDDD

Nie będę na ciebie tracił czasu bo wiem że jesteś 13 letnim głupim dzieciakiem myślącym że coś wie o pluginach, serwerach, a oczywiście o SPAWNACH XDD

Opublikowano

mamy forum ale go nie używamy dzieciaczku..

Po 2 mamy więcej ramu od ciebie 10 w porównaniu do twoich 6 jak sie nimi podniecasz

Jakie fakeslots??? widzę że znasz się na tych pluginach xDD

Przy tym co będziecie mnieć o,0 nigdy nie widziałem u was ponad 10 osób xDDD

Nie będę na ciebie tracił czasu bo wiem że jesteś 13 letnim głupim dzieciakiem myślącym że coś wie o pluginach, serwerach, a oczywiście o SPAWNACH XDD

Jeżeli naprawdę sądzisz, że się nie znam na pluginach, to jesteś w tak wielkim błędzie niż całe twoje życie. ;)

Opublikowano

Żal mi tego serwera, gildie kradzione, plugin na drop "xcrDrop" a oni piszą, że autorski -,- , po za tym administracja atakuje inne serwery botami, a następnie podsyła administracji antybota który ma ukryta komendę dającą opa! Tak było z xmuma.pl

Opublikowano

@Piter172 śmieszny jesteś.zabrali ci op to bzdury wygadujesz :F Co do botów mają anty proxy ;c spytaj się wlasciciela tego serwera

Uuu. gównocraft się rozpada?

Szczerze, mam w nosie wasz "serwer", znalazłem sobie konkurencję, gdzie administracja jest na poziomie. :)

Opublikowano

Nie polecam serwer , posiada kradzione gildie TGuilds ( Tirexa)

Nic autorskiego nie mają , generator  z neta

A tu banik za napisanie że posiadają gildie Tirexa , 

chyba dośc często ludzie piszą na ich serwie słowo Tirex bo zamienili te słowo an gwiazdy ;d

post-1258505-0-46191200-1413124381_thumb.png

14iq0zn.jpg

Opublikowano

@enes2 może powiesz czemu ? @xchery po 1 mieliśmy kiedyś hejty od tirexa bo mu zgrifowaliśmy serwer,i zablokowaliśmy słowo tirex(co do backdorow to są inne niż tirex,bo widze ze probowales ),a bana dostales ponieważ admin który dostał degrada hejtuje nas i ma zmienne,a ty miałeś początek ip jak tamten gościu.podaj nick to odbanuje

Opublikowano

Emm, a więc tak 

1. Zostałem zabity i to nie przez potwora czy coś tylko na Spawnie, najzwyczajniej przez komende
bo nie ma innego wyjasnienia
2. W sposób jaki sie odnosisz do graczy nie jest w porzadku

Opublikowano

Nowe biomy

Kolejną żeczą która nas wyróżnia to nowe biomy

można je znaleźć wszedzie...

Nowe biomy zostały tak stworzone aby nie przeszkadzały w

wojnach gildii (nie ma w ch*j wysokich gór)

Mapa stara, która właściciel miał na kompie, zrobił ss i wrzucił a spawn i tak jest na innej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...