Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za okolo 2000zl

FastLuigi

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Który bedzie lepszy

• 1
      0
    • 2
      1
    • 3
      0
    • 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś w stanie dołozyć Acer e5-571 z i5 ulv 4 gb ram i GF840m - pograsz w nowesze tytuły.

Ewentualnie teraz tutaj pojawia sie 17 calowy Lenovo Z710 z i3 i 4 gb ram i GT745m

I na końcu Lenovo G510 z i3 8gb ram i r7-m265

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie bo jak patrzyłem na testy gf 745m i gf 840m wypada podobnie w grach nawet troche lepiej gf 745 :D i czy jak lenovo z710 ma 17 cali to znaczy ze bedzie większe obciążenie karty i mniej wydajna? Czy tylko jak ustawie większa rozdzielczość to wydajność bedzie gorsza? Bo na forach pisali różnie i teraz juz nwm co jest grane :D

http://www.x-kom.pl/p/187063-notebook-laptop-15-6-acer-v5-573g-i5-4200u-4gb-1000-gt750m.html# i czy za ta kwote sie go opłaca bo zawsze moge jakis miesiac pozbierac i by moze sie go udało ale jak za ta cene sie nie opłaca to spoko :D 

Opublikowano

Tak gt745 ma wydajnośc jak GF840 lecz 17 cali z czego wydajnośc sie minimalnie zmniejsza :)

Więc sensowniej GF840 wybrać czyli Acera.

Ten Acer v5-573 co podałeś możesz w tej cenie dostać wydajniejszy.

Np Dell inspiron 7537 z i5 ulv 6 gb ram oraz GT750m GDDR5 ( czyli znacznie wydajniejsza od Acera który ma GDDR3) - również podświetlana klawiatura + alumniowe wykonanie + Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu).

Ewentualnie Dell inspron 3537 z i7 ulv oraz kartą HD8850 (wydajność GT750 GDDR3). Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu). Bardzo dobra bateria.

Opublikowano

W tej cenie nie ma szans go kupić :P jego cena to 3 tys. około 

Nic mocniejszego do 2400 niz dell wyżej wymieniony nie dostaniesz.

Opublikowano

wiem własnie bo na allegro tez sprawdzałem ale na stronie komputronika jest ten sam w tej samej cenie i sie zastanawiałem co jest grane używki takie po okolo 3 tys chodza :D

Opublikowano

Dell ma trochę gorsza karte od tego lenovo lecz nie dużo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...