Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam wszystkich forumowiczów :D

Mam pytanko bo bardziej zaawansowanych co mieli do czynienia kiedyś z drophackiem :D [jednym słowem] potrzbuję małej pomocy :D

Więc tak:

W MH np. 5.0 Mamy Taką opcje Jak PickupBot [drophack] i robię wszystko zgodnie z intrukcją założe Pt z inną postacią i wyloguję tą postać którą zakłałem PT i Ok bije sobie ktoś metka i pochodze po niego i spokojnie czekam az go ubiję i gdy już koniec metina wyleci mu drop ,a ja nie mogę zebrać `[pisze: nie dobyłeś tego przedmiotu]` nie wiem dlaczego PS [Mam metka z 2008roku] nie wiem czy to ma coś do znaczenia :D:D:D ,ale ok.

Niektórzy mówią ,że trzeba jakieś obiejście male nie wiem o co z tym chodzi ;/ .

Jeżeli ktoś zna odp. jak zrobić ,żeby wszystko git działało to bardzo proszę o pomoc :D co i jak zrobić :D .

A teraz mój pomysł ,żeby drophack mógł zadziałać ,ale nie jestem pewien :P czy to się uda...

Ściągniemy np. MultiHack 5.0 i jest ta opcja PickupBot :D

I pobieramy też to obejście jak mówią inni ,że jest potrzebne i wklejamy je do głownego folderu metin2.

i nastętpnie robimy pt z ta osobą którą mamy zamiar kraść i wylogowywujemy się tą postacią którą założyliśmy PT.

uruchamiamy pickup bota i kradniemy...

[

Czy to by zadziałało ;/

Aktualnie nie mogę tego przetesotowac bo wywaliłem metka przypadkiem a instali nie mam na kąpie xD

Jeżeli takie coś by nie działało ;/ To mogę prosić o instr. jak zrobic takiego drophacka?

Będę bardzo wedzięczny i będą napewno [+]

PozdrO.

VToxus

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...