Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka postać ma największe dmg? Mówię o wojnie gildii albo zadymie - wjeżdżasz i chcesz gościa zabić jak najszybicej serią skilli/hitami. I jakie eq robić, oprócz absów i klasowego 6/7.

Opublikowano

Polecałbym zrobic wojownika body z eq nno -(omdlenie)

Broń trutka sr 50+10szansa na omdlenie

W czym się da również szansa na omdlenie np:Buty(2k hp,15miecze,2-reka,sztylety,15% szansa na omdlenie)

A 6/7bony to wojenne

Hity w kogoś kto posiada eq dps nawet po 5-8k

Z takim eq możesz spokojnie wbijać się w mase ludzi, trzymać się i wygrywać :)

Opublikowano

Dobra truta eq wojenne + duzo szycia, kryta, omdlenia i trucie. Jest duzo kombinacji ale i tak szybko wygrać na pandzie się nie da :) Jedak 6-7 psuje tam gre. Wyobraź sobie że na jeden dobry item do eq trzeba wydac od 80 kkk do 150 ? Jak tyle nie masz to nie będziesz koksem :) ja np wydałem 100kkk na tarcze i jestem zadowlony z niej :) Reszte eq też mam za grube hajsy a i tak nie zabijam szybko osob na swoim poziomie. Jeśli chodzi o oszustów na pandorze to nie ma nigdzie wiecej niż tam :D Sam dałem kiedyś się ojebać na 500 kkk. Myślałem że udane tranzakcje na forum tego kolesia to dobry dowód na uczciwosc. Jednak nie.

Opublikowano

No powiem wam koledzy ze na pandorce na 2 sety eq dps i wojenne wydalem moze z 20kkk gorzej z 6/7 bonem xD Jak jest jakis dym jest grupka wpadam shamanem hellrem w dps i 4/5 typa od razu siada. Radze robic shamana pozdrawiam Faca :)

Opublikowano

Szaman DPS, najlepszy pod HITY. Grałem i polecam. 

O eq popytaj graczy, a dokładniej szamanów to dowiesz się co i jak. 

jeśli chodzi o 6/7 to wiadomo, że 250/15 ( mieszane )

+ najlepszy bambus 55 śr+ z bonami najlepiej na ludzi 10% i int 10/15

Opublikowano

Aaaa i tu sie kolego mylisz xD. Heller pod skille wymiata. A co do shamana pod hity to najlepiej jest zrobic jesionka sr55+ ale bez lud bo lud nie dziala na broniach 30/75 najlepiej jak by bylo omdl 10/15 i szycie wtedy jest gut. Wiem cos o tym bo na pandorce gram od poczatku serwa. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja tym serwie grałem jakieś rok / półtora roku temu.

Kiedyś żeby szybko zabijać dobry był ARCHER albo MENTAL z eq pod DPS.Ale teraz to nie jestem pewien , na Wojny też dobry był WP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...