Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jinx Championship Skin?

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo, czy w ogóle wyjdzie bo są tylko 2 Championship skiny a minęły już 3 sezony. Ale i tak stawiam na Lee Sina.

3 nie 2

@

Jak dla mnie nawet lepiej jak byłaby to jinx :)

Opublikowano

Community zlinczuje Riot jeśli wydadzą skina do postaci która ma +3 skiny.

Zlinczuje, takie straszne, już widzę ten ból Riotu gdy community będzie płakało. Phreak się potnie.

Opublikowano

Zlinczuje, takie straszne, już widzę ten ból Riotu gdy community będzie płakało. Phreak się potnie.

Jeśli dla ciebie zdanie około 100 tysięcy ludzi to nic to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Bardzo bym się ucieszył gdyby była to jinx. Jej early jak i late są świetnie jak dla mnie :3. Co do waszych przypuszczeń, że mogłaby to być tristana mam tylko jedno do powiedzenia #plsdie

Opublikowano

Jeśli dla ciebie zdanie około 100 tysięcy ludzi to nic to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz.

Nie wiedziałem, że to ja jestem Riot Games.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że to ja jestem Riot Games.

Jesteś głupi czy udajesz? I jakby nie patrzeć to Riot nie jest aż taka złą firmą jak wszyscy mówią. Nie raz wprowadzili coś czego gracze chcieli i większość tych postów było na redditcie, forum kompletnie nie związanym z Riot Games a co chwile widać tam posty od pracowników właśnie tej firmy.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz? I jakby nie patrzeć to Riot nie jest aż taka złą firmą jak wszyscy mówią. Nie raz wprowadzili coś czego gracze chcieli i większość tych postów było na redditcie, forum kompletnie nie związanym z Riot Games a co chwile widać tam posty od pracowników właśnie tej firmy.

Ale co do skinów to mają chyba wolną rękę? Nie wiem czy przyszło Ci na myśl to że jak wydadzą skina do jakiejkolwiek postaci i tak znajdzie się grupka (nawet niech będzie te 10-50 tyś), którym to się nie spodoba. A nawet jeżeli to nie zbiednieją przez 1 skina.

Jinx = Bullshit

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...