Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukiwania bota zakonczone hakiem -.-

jakibytunick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie.. , wszystko psu w d*pe.. -.-

teraz robie skan komputera programem "microsoft security essentials"  , pousywałem wszystkie syfy które wczoraj ściągałem i pytanie czy to wystarczy ? , bo pasów ziomek nie zmienił.. , czy jak zmienie pasy to nie dostanie znów nowycha pasów jak robal siedzi gdzieś w kompie.. 

Opublikowano

Jeżeli mam kopiować piny i dane do banku to ja dziekuje :) sprawdź czy w cmd jakiś pid fałszywy i go usun może keyloggera usuniesz

// Pisane z tel.

Opublikowano

czyli to znaczy , że ktoś mnie śledził , ale już nie mam nic.. tak ?

W ogóle nie masz teraz keyloggera

To zrób format będziesz miał 100% pewności.

Walnij się w głowę, najlepiej 3 razy dla pewności.

Jeżeli mam kopiować piny i dane do banku to ja dziekuje :) sprawdź czy w cmd jakiś pid fałszywy i go usun może keyloggera usuniesz

// Pisane z tel.

Zwykły keylogger nie wystarczy do banku, no chyba, że keylogger odczyta szyfrowane dane, to powodzenia.

Opublikowano

dzięki za odpowiedz , teraz tylko bede potrzebował wieczorem pomocy w ogarnięciu xenobota , ogolnie wyskakiwał mi jakis blad , że brakuje jakiejs biblioteki DLL

i już przy drugim kroku z instrukcji ogarnięcia xeno wyskakiwał błąd. fajnie by było jakby ktoś chciał mi pomoc.

Opublikowano

dzięki za odpowiedz , teraz tylko bede potrzebował wieczorem pomocy w ogarnięciu xenobota , ogolnie wyskakiwał mi jakis blad , że brakuje jakiejs biblioteki DLL

i już przy drugim kroku z instrukcji ogarnięcia xeno wyskakiwał błąd. fajnie by było jakby ktoś chciał mi pomoc.

Nie spamuj wszędzie tym postem, odpisałem ci w tamtym temacie jak to naprawić.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNyheq są podobno takie keye, że podczas kopiowania numeru banku i wklejania to zmienia cyfry na konta złodziei :) nwm czy to prawda, tak wyczytalem w necie.

// co do tematu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1211696-tutorial-zacznij-swoja-botterska-przygode-z-xenobotem/

Przecież to bezsensu, każdą liczbe podmieniałby na ich numer, to chyba skapnąłby się ziomek.

@down

Bez tego moderatorzy opadną na dół w modlogsie ;f

Opublikowano

jeżeli ma z tego samego banku to chyba liczby niektóre mogą się powtarzać np 666744xxxxx itp

// ok nie ma co pisać o tym, takie sprawy to na pw czy cuś, temat sie nie zgadza ;)

Opublikowano

Nie ma szans żeby przeciętny (tak jak większość w tibi;) ) keylogger wychwycił Ci szyfrowane dane do banku ;) A co do odszukania keyloggera polecam oczyścić pliki z download oraz przeskanowanie komputera czymś dobrym ;) Będziesz miał nauczkę że nie warto ściągać byle jaki syf na PC...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfix1337

Wystarczy wbic na stronke z exploitem i ma po koncie

z tym to się akurat zgadzam ;) lecz większość hakerów "nowicjuszy" nie potrafi zrobić dobrego keyloggera do łamania haseł bankowych ;)

Opublikowano

Ja proponuje zrobić format jak kolega parę postów wyżej.

Będziesz miał 100% pewności że masz czysty komputer. 

Po za ty teraz w bankach dostajesz takie karty z kodami i nie ma opcji żeby ktokolwiek wbił Ci na konto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...