Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ktoś wyłapał dziś delete?

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czym bociłeś, że bana wyłapałeś ?

graphic.png

Opublikowano

Ja dzis wyłapałem delete na 30 druidzie 250k poszło w dupe xD

Majątek normalnie płacz, że dostałeś bana za bota.

corymy

Nie chodzi o wpt tylko o bota, czytaj ze zrozumieniem.

Jaaa

nie

To miało być śmieszne?

Opublikowano

Nie dziwcie się że wyłapujecie "delete" jeśli nie potraficie ustawić dobrze bota ;) Ostatnio strasznie support to sprawdza a szczególnie leczenie oraz spoty na taskach ;)) Kolega wyłapał delete bocąc 100+ ek na gs'ach ;)

Opublikowano

Majątek normalnie płacz, że dostałeś bana za bota.

Nie chodzi o wpt tylko o bota, czytaj ze zrozumieniem.

To miało być śmieszne?

Nyheq przestań spamować i zachowywać się jakbyś był modem tego działu wszystkich komentujesz jak pan. a nic nie wnosisz do tematu

@@Topic

ja na 13 kont dostałem bana tylko na jedno :) i to te które najmniej boce. co to oznacza że ten system jest bardzo losowy ostatnio na 6 charów zbanowali mi jednego na ktorym bota używałem tylko przez niecałe 2h do expienia na poi (bo sam bym nie wyrobił z hotami)

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nyheq przestań spamować i zachowywać się jakbyś był modem tego działu wszystkich komentujesz jak pan. a nic nie wnosisz do tematu

@@Topic

ja na 13 kont dostałem bana tylko na jedno :) i to te które najmniej boce. co to oznacza że ten system jest bardzo losowy ostatnio na 6 charów zbanowali mi jednego na ktorym bota używałem tylko przez niecałe 2h do expienia na poi (bo sam bym nie wyrobił z hotami)

Gdybym zachowywał się jak moderator to bym nie pisał takich rzeczy, po prostu nie lubię ludzi, którzy spamują i piszą bzdury.

Jak nie wnoszę nic do tematu? Polecam zacząć od nowa naukę w podstawówce i nauczyć czytać się ze zrozumieniem.

Opublikowano

Używałem redbota. Kupiłem Sobie xD Troche mnie wkurzało, że na każdym waypoincie stał przez moment :D Wy jakiego używacie? Jak niby uniknąć bana? Bo nie wiem czy bocić nadal, czy już nie xD 

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak można dostać bana za bocenie, idźcie sobie czasem na of'a zobaczyć ile ludzi tam biega i nigdy nie widziałem aby któryś z nich dostał bana widze tam ich już od przeszło roku nigdy nie zmienili outfitu z tego on rooka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...