Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do bindowania dźwięków pod klawiszami i puszczania w CS.

MakKlejn;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje programu, w którym mógłbym dane dźwięki puszczać zbindowanymi klawiszami (np. przytrzymać K [ klawisz mówienia w CS ] i num1/2/3...). Przeszukałem dosłownie wszystko nie znalazłem tego co by mnie interesowało, może ktoś ma taki program, nagradzam lajkami.

Opublikowano

Cześć, poszukuje programu, w którym mógłbym dane dźwięki puszczać zbindowanymi klawiszami (np. przytrzymać K [ klawisz mówienia w CS ] i num1/2/3...). Przeszukałem dosłownie wszystko nie znalazłem tego co by mnie interesowało, może ktoś ma taki program, nagradzam lajkami.

Co powiesz na ten temat ? 

http://amxx.pl/topic/111324-bindowanie-odgrywanego-dzwieku/
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Za to nie ma bana ....

On za to dostał ;). Były dowody były rozmowy z Supportem Valve. Dostał za to bana :). Owszem jest to absurdalne i sam się z tego śmiałem próbując przekonać go że nas oszukuje i ban jest za co innego lecz po dostarczeniu dowodów wszystko było jasne. Kosy + skiny o naprawdę sporej wartości poszły się walić jak użył tego programu więc tak jak up2@ radzę uważać.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Mozę za zgłoszenia ? Nie wszyscy tego umieją "uzywac" 

To było na serwerze FFA więc wątpię ;). Nie wiem czy autor tamtego tematu jeszcze tutaj zagląda ale gdyby tu był na pewno by CI szczegółowo objaśnił jak sytuacja wyglądała. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Tak był taki temat. Lepiej być ostrożnym i nie używać tego ( przynajmniej na głównym kącie - gdzie ma się wartościowe skiny, bo można stracić - a potem będzie ból dupy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...