Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strife - nowa, lepsza moba

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem wam pokazac filmik zrobiony przeze mnie, ktory pokazuje gre MOBA ktora dopiero co wyszla z fazy closed beta i przeszla na faze open bety. Wydaje mi sie, ze gra moze wyrownac lolowi. Gralem w niego 2 lata, w ta gre tylko 2 tygodnie ale po zagraniu w strife nie chcialo mi sie wracac do lola. Sami ocencie :D Zapraszam do dyskusji, tylko prosze bez glupich komentarzy typu ''gowno bo lol lepszy''  ''kopia lola'' , tam sa wgle inne mechaniki, jak sie nie zagra to sie ich nie zobaczy. Najbardziej chyba podoba mi sie dzielony gold - stoisz z partnerem na linii, za last hita powinienes dostac 60g, a zamiast tego dostajesz 30 i twoj partner tyle samo, co sprawia ze supporty itp. sa bardzo uzyteczne. Drugi tez fajny aspekt gry to odpowiednik barona z lola -zrobisz wielkiego potwora i wzamian dostajesz cos, co moze zmienic gre. Tym czyms jest wielka malpa, ludzie glosuja w teamie na ktora linie ma pojsc, malpa pomaga w pushowaniu etc.

Tu macie linka do filmiku

https://www.youtube.com/watch?v=NsLkhBggsEA

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Frectus już trenuje w Strife bo myśli ze gdy LoL upadnie ludzie przerzuca się na Strife a on będzie już pro koksem i zostanie pro plejerem i będzie zarabiał kasę.

Rozgryzłem cie ziomek.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie uwazam ze bede na tym zarabial. Niby jak? Chcialem sie podzielic z wami moimi spostrzezeniami co do moba. Postanowilem odejsc od lola glownie przez bola. Myslalem ze trudno mi sie bedzie przezucic na inna gre, ale przelamalem sie i zaczalem grac w cos innego. Wczesniej myslalem ze istnieje tylko lol a inne gry sa gowniane i nie probowalem nawet w nie grac, teraz byle jaka gra po ktora siegne jest duzo lepsza - strife, dota, cs go czy chocby heroes of the storm

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie uwazam ze bede na tym zarabial. Niby jak? Chcialem sie podzielic z wami moimi spostrzezeniami co do moba. Postanowilem odejsc od lola glownie przez bola. Myslalem ze trudno mi sie bedzie przezucic na inna gre, ale przelamalem sie i zaczalem grac w cos innego. Wczesniej myslalem ze istnieje tylko lol a inne gry sa gowniane i nie probowalem nawet w nie grac, teraz byle jaka gra po ktora siegne jest duzo lepsza - strife, dota, cs go czy chocby heroes of the storm

I tak wrócisz to LOL'a, bo to w końcu LOL.

//Już ściągam tą gierkę, zobaczymy czy coś ciekawego.

Opublikowano

Witam zaczynam przygode z tą grą, jezeli ktos jest chetny do pogrania razem prosze o dodanie mnie nick: ToWinaTanka

76561198013232167.png

Opublikowano

Strife bardziej przypomina Dote 2 wizualnie jaki i mechanicznie, lecz ma też kilka elementów z Lola. Mimo iż w Lola grałem długo to i tak noobię w tym Strajfie :D. Gra jest bardzo fajna i ja również staram się przerzucić na nią, a może grając od bety dostanę jakieś unikatowe nagrody, kto wie  :D. Polecam każdemu fanowi gier MOBA Strife'a, bo to fajna gierka, a jeśli będzie się dobrze rozwijać i nie stanie się P2W to może dorównać Lol'owi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...