Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tablet do 250zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam jakiś tani tablet, który posłuży mi do przeglądania internetu, oglądania filmów i ew. czytania książek. Potrzebuję coś, na czym przeglądarka nie będzie miała ścinek i coś, co będzie miało ekran jakiś w miarę "znośny". Wolałbym coś do 250zł.

Znalazłem coś takiego:

http://allegro.pl/tablet-modecom-freetab-7001-intel-1gb-8gb-zestaw-i4623083194.html

http://allegro.pl/tablet-7-tracer-ovo-gt4-hdmi-4x1-2ghz-4gb-100zl-i4622359908.html

Jednak który będzie miał lepszy ekran? TFT czy HD LED? Może macie coś lepszego w podobnej cenie?

Opublikowano

Wolę jednak od jakiegoś sklepu.

pudełko otwarte tylko żeby zweryfikować czy w transporcie nie uległ uszkodzeniu wyświetlacz, nie rozpakowywany, nigdy nie włączany 

Czyli cegła.

Opublikowano

Ja bym nie kupował tableta na allegro. Pojechałbym lepiej do jakiegoś hipermarketu typu auchan, tam na pewno coś taniego znajdziesz.

Opublikowano

Ja bym nie kupował tableta na allegro. Pojechałbym lepiej do jakiegoś hipermarketu typu auchan, tam na pewno coś taniego znajdziesz.

Te linki co podałem są ze sklepu, do którego mam jakiś 1km od szkoły, wiec lajtowo mogę skoczyć.

Opublikowano

TFT czy HD LED? Może macie coś lepszego w podobnej cenie?

Nic, masz taki budżet i jeszcze chcesz w czymś wybierać? I to i to jest syfem, nic za takie grosze nie kupisz porządnego a jak lubisz gdy twój "TABLET" laguje przy przewijaniu ekranu, to pakuj się w któregoś z nich, albo jakiegokolwiek w tym budżecie. 

lownfast

Opublikowano

ale w czym my mamy Ci pomagać, w doborze jakiegoś syfu? Jak się nie jest stanowczym w swoich wypowiedziach, to potem ludzie kupują gówno. Za 200 zł to jaki byś tablet nie kupił to i tak nadaje się jako talerz do schabowych. 

Jak zamierzasz kupić coś porządnego to powiedz, a powiem Ci ile musisz dołożyć żeby mieć coś użytecznego i na dłużej. 

lownfast

Opublikowano

Jejku dołóż trochę, 400 zł dozbieraj i masz świetnego Google Nexus 7 2012, będzie Ci długo i dobrze służył. Za 200 zł nie kupisz nic dobrego.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nexus 7 2012 jest dobry ale w tej cenie masz również Venue 7 - wydajny procek intela, czysty android 4.4 i najprawdopodobniej będzie aktualizacja do L'ki poza tym miałem go w rękach i wiem jak się sprawuje, płynność bardzo duża i pograsz nawet w wymagające gry takie jak Asphalt 8. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...