Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda atak ddos ?

pamie13c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatniej grze ktoś mnie wyrzucał z gry, gdy się logowałem ponownie po minucie znowu to samo. Problem w tym że ping nie skoczył, internet był, nie pisało attempting to recconect, po prostu nie mogłem ruszyć postacią. Inni poza mną i moim sojusznikiem nie mieli żadnych problemów. Czy jest możliwy atak tylko na jedną czy dwie osoby ? 

Opublikowano

Je​żeli nie jesteś żadną indywiduom w świecie LoL'a to pewnie wina twojego dostawcy internetu. ( Szansa jest znikoma, że to był DDOS. Jeżeli jesteś zwykłym randomem i nie udostępniasz swoich danych na prawo i lewo to nie możliwe by był to DDOS ) 

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

DDOS jest możliwy na jednej ofierze, wystarczy, że hackerzy mają Twoje IP i mogą w kilka sekund wywalić Cię z gry i uniemożliwić powrót na serwer.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kiedyś można było mieć kodoś IP poprzez Skype.  Może miałeś 1-razowy problem? 

Opublikowano

Kiedyś można było mieć kodoś IP poprzez Skype.  Może miałeś 1-razowy problem? 

W jednej grze to tylko miałem. Po restarcie systemu problem zniknął, ale wtedy po zalogowaniu 3 inhi były zniszczone.

Opublikowano

Gwoli ścisłości dalej się da :) Tylko jest trudniej.

@topic

To drophack czyli ddos na serwer lola nie na ciebie.

No możliwe. Ale to on miał tylko problem z grą a inni nie. 

Opublikowano

DDOS jest możliwy na jednej ofierze, wystarczy, że hackerzy mają Twoje IP i mogą w kilka sekund wywalić Cię z gry i uniemożliwić powrót na serwer.

To takie śmieszne jak nazywasz hackerami osoby bawiące się w DDoSy, przecież to w ogóle nie wymaga umiejętności, hackerzy nie DDoSują, bo w niczym im to się nie przyda, mylisz pojęcia.

-Problem z antywirusem.

-Problem z internetem, dostawcą internetu, może akurat była burza.

-Błąd gry/Riot(?).

Raczej nie DDoS/DoS, stawiam na jakiś błąd gry skoro po zalogowaniu działało Ci normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...