Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Essenia.PL Nowa Edycja ! Zapraszamy ! [Dedyk] [Medium/Easy]

CriveHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na prawdę jest kocur ! Tak bardzo przypomina mi piękne czasy gry w metina, że aż by się pograło ale jak widzę, że tak mało osób jest on-line to musi być w nim coś nie tak albo to w ludziach jest coś nie tak :)

PS: Crive jeżeli to na prawdę Ty to pamiętaj, że ludzie czekają na Diamonda! 

Właścicielem serwera oraz technikiem nie jest Crive, tylko ScreemMyName (siwy) który miał kiedyś serwer Vertia. A co do Crive to zapewne teraz pyka w lola ;d 

xD 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właścicielem serwera oraz technikiem nie jest Crive, tylko ScreemMyName (siwy) który miał kiedyś serwer Vertia. A co do Crive to zapewne teraz pyka w lola ;d 

Powaga? ten ziomek od Verti? No to nie polecam, przecież na jego poprzednim serwerze sprzedawał Navi razem z Cycem aka bało-bało. 

Do tego liczba graczy online odstrasza, strata czasu. 

Opublikowano

serwer jest ok ale wchodzenie bonów od startu bonuje perf eq  jedna jedyna rzecz jaką zrobiłem to branza 10 luda 10 szycie 10 do pz 3 k hp i 15 magia resztę itemów nic wiec jak na medium/ easy wchodzenie bonów perf jest przesadzone to jest jak hard + to ulepszanie i przerabianie na medium easy to nie jest

Opublikowano

@Darasziom Jest to na prawde serwer easy/medium eq top 1 dasz rady załatwić w 5h szybki drop złota. Co do medium to exsp. Dziękuje za dobre komentarze oraz negatywne. Mam cały czas nadzieje że wbijecie na serwer. Dużo osób pisze że jestem właścicielem serwera. Nie nie jestem odrazu odpowiadam Technikiem / Wlascicielem jest Admino. Co do graczy którzy grali na poprzedniej edycji dostaną na start 1-4 b. oraz 200 sm. kiedy nie jestem pewny jeżeli jest jakiś gracz który grał tam serdecznie zapraszam. Jeśli są pytania do mnie często jestem na ESSENI dlatego piszcie mój nick : BlackFlame . Odpowiadam wam na pytanie związane z diamondmt2 , nie jest to administracja serwera diamondmt2 więc spokojnie możecie grać bez myśli że serwer upadnie raczej administracji chodzi o miły czas spędzony na serwerze oraz mały zysk na opłaty serwera powiększanie maszyny itp... Co do tego że serwer startuje 10 raz to nie jest prawda serwer staruje 2 raz niestety ponieważ Admino postanowił zamknąć serwer z powodu małej ilości graczy [500 osób] potem wyjechał do pracy a następnie wylądował w szpitalu ale to już on odpowie wam na pytania związane ze serwerem mam nadzieje że troszke rozwinie się serwer. Serdecznie Zapraszam Na Serwer Oraz Namawiam Was Do Reklamowania Serwera za pewnie będą nagrody za to. Przypominam że rekrutacja na moderatora jest otwarta.

Opublikowano

Siwy xD ? Maciej co ty gadasz Siwy w cs-a go gra z poczujem 24/7 nawet na gg nie odpisuje.

A crive nie gra już w lola tylko pracuje.

Opublikowano

@Darasziom Jest to na prawde serwer easy/medium eq top 1 dasz rady załatwić w 5h szybki drop złota. Co do medium to exsp. Dziękuje za dobre komentarze oraz negatywne. Mam cały czas nadzieje że wbijecie na serwer. Dużo osób pisze że jestem właścicielem serwera. Nie nie jestem odrazu odpowiadam Technikiem / Wlascicielem jest Admino. Co do graczy którzy grali na poprzedniej edycji dostaną na start 1-4 b. oraz 200 sm. kiedy nie jestem pewny jeżeli jest jakiś gracz który grał tam serdecznie zapraszam. Jeśli są pytania do mnie często jestem na ESSENI dlatego piszcie mój nick : BlackFlame . Odpowiadam wam na pytanie związane z diamondmt2 , nie jest to administracja serwera diamondmt2 więc spokojnie możecie grać bez myśli że serwer upadnie raczej administracji chodzi o miły czas spędzony na serwerze oraz mały zysk na opłaty serwera powiększanie maszyny itp... Co do tego że serwer startuje 10 raz to nie jest prawda serwer staruje 2 raz niestety ponieważ Admino postanowił zamknąć serwer z powodu małej ilości graczy [500 osób] potem wyjechał do pracy a następnie wylądował w szpitalu ale to już on odpowie wam na pytania związane ze serwerem mam nadzieje że troszke rozwinie się serwer. Serdecznie Zapraszam Na Serwer Oraz Namawiam Was Do Reklamowania Serwera za pewnie będą nagrody za to. Przypominam że rekrutacja na moderatora jest otwarta.

co ty mi tu za bajki opowiadasz moja postać stała przez kilkadziesiąt dni i przez ten czas zrobiła się tylko jedna jedyna rzecz a mianowicie tak jak wspominałem branza postać stała po 24 h na dobę 7 dni w tygodniu możesz to bardzo prosto sprawdzić iż na serwerze nie ma więcej jak 20 ludzi wiec zobacz kto ma najwięcej czasu :) lub jestem jedna z osób która ma najwięcej przegrane czasu używam bs 5 splotowego na 3 postaciach to jak bym miał all eq zrobić w 5 h to bym je miał prosta sprawa co do reszty rzeczy to tak co mi się nie podoba to małe spoty na mapie 100 + system ulepszania pali wszystko jak leci po 30 razy jak nie więcej w moim przypadku przerobienie brazy na przerobienie gdzie jest 75% 21 razy spalone ulepszenie do +9 zapomnij +7 i tak została wiec gdzie tu to medium/easy ? nie mowie serwer fajny ale po co ta nazwa medium/easy prościej było by napisać w prost hard a nie medium easy każdy nowy gracz który przyjdzie pomyśli no spoko z 2 3 dni zrobie eq spoko do expa pod pvp zapomnij + mała ilość graczy i dochodzi do wniosku a pier.. ten serwer i taka jest prawda chętnie bym zainwestował i is no ale sorry mam oczy i widzę jak jest i co się dzieje + żaden z administratorów nie wchodzi nawet na forum no fakt jak 20 graczy gra to po co wchodzi

Opublikowano

@Darasziom Co do tego że ci bajkę wciskam to nie prawda zapytaj się innych graczy max 6-8h bonowanie eq i nigdzie nie unikniesz tego że jest 20 graczy to na prawde lipa a administracja wchodzi jak ma czas to nie GIMBAZA mają własne sprawy na głowie nie tylko serwer i chyba nie jeden z nas ma więcej spraw na głowie niż jakiś serwer w wirtualnym świecie.

Dziękuje że cały czas robi was się więcej na serwerze mam nadzieje że do 2 tygodni będzie was przynajmniej 200 + 

Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie i z chęcią zagram, tylko zmieńcie te zbroje na inne bo te wyglądają staro a są lepsze i ładniejsze przecież :)

Skąd trutkę można ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Łeee to polecam serwerek chociaż zagrałoby się na Diamondzie :v

Opublikowano

Serwer fajny , ale jest tak mało graczy na serwerze , że to chyba odstrasza każdego , który wchodzi na tą stronę .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie i z chęcią zagram, tylko zmieńcie te zbroje na inne bo te wyglądają staro a są lepsze i ładniejsze przecież :)

Skąd trutkę można ?

Z DT :P 

Licznik ciągle wzrasta jest już nas około 50 :P a było 30 bardzo się ciesze :)

Opublikowano

@Darasziom Co do tego że ci bajkę wciskam to nie prawda zapytaj się innych graczy max 6-8h bonowanie eq i nigdzie nie unikniesz tego że jest 20 graczy to na prawde lipa a administracja wchodzi jak ma czas to nie GIMBAZA mają własne sprawy na głowie nie tylko serwer i chyba nie jeden z nas ma więcej spraw na głowie niż jakiś serwer w wirtualnym świecie.

Dziękuje że cały czas robi was się więcej na serwerze mam nadzieje że do 2 tygodni będzie was przynajmniej 200 + 

omg człowieku ty zastanów się co ty piszesz po co ja mam pytać jakiś graczy skoro moja postać stała ponad 2 tygodnie 24 h na 7 i 1 perf rzecz się wybronowała mnie nie interesują bony po 10 12 ja chce all 15 tak jak powinno być takie eq to ja mogę olać ciepłym moczem jak ci pisze wprost jak bym tego nie testował to bym sie na ten temat nie wypowiadał jak jesteś taki mądry to ja ci dam itemki powiem ci jakie chce mieć bony w nich i sobie staniesz i co 5 / 6 h będę do ciebie pisał czy już zrobiłeś ale nie przez navi a normalnie bs i zobaczymy kto tu ma racje a nawet dam ci na 1item nie  5 6 h a 24 h :) taki dobry człowiek będę i sobie mogę stać przy tobie jak będę miał wolne i możemy bonować :)

Opublikowano

Dziękujemy za miłe komentarze. @Darasziom przepraszam nie zrozumiałem cb do końca . Piątek - Sobota - Niedziela ! 50 % więcej exspa zapraszamy !

no fajno cieszy mnie to 50 % więcej expa a co z wchodzeniem tych bonów ogarniesz to trochę ? bo naprawdę lipa jest straszna możesz to sam sprawdzić na własnej osobie chodzi mi o to by częściej te 15 wchodziły no bo stać tyle czasu i 1 item perf zrobić nie mówię by to było od reki no ale przez te 10 godzin mieszania przynajmniej jeden item by wszedł zbroja buty kolce kask wisior tarcza to jest koszmar nie wiem jak z branzami czy to po prostu był łup szczęscia ze wlazła 10 do pz 10 szycie 15 magia 3 k hp 10 ludzie    + ogarnij trochę to ulepszanie by tak nie palio bo naprawdę jest ciężko perły drogie u handlary dropu jakiegoś szałowego ich nie ma drop niech tak zostanie no ale u handlary te pery np biała 5 kk niebieska 10 kk a redka 15 kk to by była opcjonalna cena bo przy takim paleniu jak to jest aktualnie to czy nazbierasz 10 bryłek czy 20 to i tak to na 1 item idzie a pierw to nazbieraj zresztą na pewno wiesz o co mi chodzi mało ludzi cieszy mnie to ze liczba rośnie no ale brak handlu jak te 2 rzeczy doprowadzisz do ładu i składu to będzie naprawdę ok + reklama na metin 2 list mpc już jest zagadaj z kamerem może ma miejsce  reklama na naszmetin i jakoś to rozwiniesz ja nie chce źle dla serwera zresztą to widzisz chce w jakiś sposób pomóc pisząc ci szczera prawdę  aaaa i jeszcze jedna ważna rzecz niekończąca się pelerynka miała być dodana no ale jakoś ciągle jej nie widzę bo expienie i latanie ciagle po peleryny jest strasznie irytujące

Opublikowano

@Darasziom pogadam z kolegą i mam nadzieje że to naprawi :D

no no niech naprawia naprawia bo lvl rośnie a eq brak do pvp  tylko branza jest + niech ogarnie te pieczecie montów co dropia ze szkat bo nie da się ich przywołać pieczęć się zakłada ale montów nie ma

Opublikowano

Ja jestem neutralny, serwer startował już kilka razy, przekonamy się co z tego będzie.

PS. poprawcie prezentację, jakieś dziwne kolory.

579571423327107377857.png

Opublikowano

powiem ci szczerze jak to ma wyglądać tak ze ja mam czekać na coś co jest zapowiadane bo sam tak napisałeś xxx czasu to coraz bardziej zaczynam się zastanawiać jaki ma sens ta gra bony lipa ulepszanie lipa no nie wiem nie wiem coraz bardziej jestem rozczarowany jak zależy wam na graczach to ognijcie bo cienko widzę to i jak coś zapowiadasz to zapowiadaj konkretnie co i jak data od kiedy do kiedy a nie piątek sobota niedziela ale która lub w którym roku ?? i te lagi też zaczynają powoli być uciążliwe

Opublikowano

@Darasziom tak jak napisałem ja nie jestem administratorem serwera tylko graczem i to bardziej mi zależy na graczach żeby grali na serwerze niż administratorom ja ich muszę przekonywać do tego żeby coś zrobili  a to nie jest wcale takie łatwe.

Opublikowano

@Darasziom tak jak napisałem ja nie jestem administratorem serwera tylko graczem i to bardziej mi zależy na graczach żeby grali na serwerze niż administratorom ja ich muszę przekonywać do tego żeby coś zrobili  a to nie jest wcale takie łatwe.

no to skoro nie jesteś to po co te zapowiedzi expa itd ? skoro oni maja wyjeb.... to po jaki uj ty się starasz co z tego masz ? nic no chyba ze ci płaci ktoś z nich za pisanie byle czego na mpc. ja tu myślę ze pisze z kimś odpowiedzialnym za serwer a tu gracz sobie jaja robi i zapowiedzi to i to będzie na serwie omg moim zdaniem ten temat jest do zamknięcia

P.s zakończyłem grę na tym gównie nie polecam nikomu tam grać administracja ma wszystko w d***e niczym się nie zajmuje czekają tylko aż skończy się im maszyna nawet nie zaglądają na forum na serwie gra max 30 osób + ten temat jest założony przez gracz ja ci doradzę szukaj innego serwa szkoda twojego czasu ja posiłowałem na nim dość mam oczy widzę co się dzieje jeszcze raz odradzam wszystkim grę na tym serwie człowiek jest cierpliwy ale do czasu a ten czas właśnie nadszedł dziękuje all za grę i jeszcze raz nie polecam serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...