Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZibcherCraft

Dasjo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie w przyszłości przeniesiony na wersje 1.8 ?

PS też mam siostre w Holandii ;)

Dziekuję :) na temat sponsoringu zawsze mozna pogadac :) ja wiem jak wygladaja bledy ortograficzne ktore popelnilem przy wypisywaniu informacji
chcialbym z tego miejsca przeprosic i wyjasnic takowe bledy, poniewarz ze nie jestem polakiem urodzilem sie w holandi to mam tate polaka a mame mialem holenderke
polskiego ucze sie dopiero od swojego 15stego roku zycia co daje nam 7 lat (mam 21 :P)  nauki jezyka polskiego i to tylko w domu
tata staral sie zrobic wszystko zebym nie seplenil po polsku i zebym nauczyl sie polskiego w miare moich mozliwosci co przyszlo mi z dobrej strony
ze moge dla polskich graczy gry minecraft tworzyc fajne serwery,

Dziekuje ze tyle graczy gra na ZibcherCraft nie dlugo zostanie on przeniesiony na specialna maszyne gdzie zorbie serwer nawet 50 slotow!
ale zasady gry zostana oraz whitelista nie zostanie wylaczona (przepraszam ale chce graczy ktorzy doceniaja ta gre a nie dzieci ktore rozwala serwer za to
ze nie jest ich)

Pozdrawiam "Zibbar"

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe podaj mi jej numer hahahaha! ale dobra nie wiem czy bedzie na wersje 1.8 poniewarz nowe API ktore zostalo wprowadzone nie dopuszcza do kilku podstawowych pluginow sprawdzalem to nawet na wlasnych autorskich i API mi dalej blokowalo ;(

Opublikowano

Dziekujemy TheKajzera dbamy o to aby kazdy szczegol u nas na serwerze został dopracowany mam nadzieje ze wszystkim sie poddoba tak jak tobie :)
PS . ./warp event został ukonczony nie długo odbeda sie eventy na ta chwile trwa event Szukaj Spawnerow zostały pochodzane spawnery w netherze z ghastem magacuby  itp...

Opublikowano

Uwaga! juz zostało wszystko zmienione, a co dokladniej?
-Zostaly dokonane zmiany w kitach wszystkich rang
-Zostaly dokonane zmiany w permissji wszystkich rang (odebrano repair)

-Zostala dodana nowa ranga Master (do zakupienia za 5 Zł)

Pozdrawiamy Team ZibcherCraft.

Opublikowano

No Dobra mam tylko jedno pewne zastrzeżenie do kilku graczy.

Którzy zaczeli sobie nadużywać rang i latać w okolicy mojego domu i atakowac.

plus to ze ktos wstawil przed wyjsciem z domu pułapke (swoją drogą fajna)

przepraszam ze te przekleństwa na tabliczce ale to był tylko głupi żart który się nie powtórzy.

byłbym wdzięczny jak by ktoś ogarną te osoby bo podobno to jest czysty survival gdzie się bić nie można ale zasad nie przestrzegają.

Opublikowano

No Dobra mam tylko jedno pewne zastrzeżenie do kilku graczy.

Którzy zaczeli sobie nadużywać rang i latać w okolicy mojego domu i atakowac.

plus to ze ktos wstawil przed wyjsciem z domu pułapke (swoją drogą fajna)

przepraszam ze te przekleństwa na tabliczce ale to był tylko głupi żart który się nie powtórzy.

byłbym wdzięczny jak by ktoś ogarną te osoby bo podobno to jest czysty survival gdzie się bić nie można ale zasad nie przestrzegają.

Witam prosze poddac suportowi na GG : 51616440 nicki tych graczy oraz proszę zapoznać sie z zasadami ktore zostały wprowadzone na serwer jest od dnia 30-09-2014 (czyli dzisiejszego) zmienione to ze pvp jest mozliwe ale po za terenem prywatnym danego gracza

za zabicie gracza w jego lub kogos domu jest zakazane i karane jailem na 60 minut :) dziekuje za uwage

Pozdrawiamy Team ZibcherCraft.

Opublikowano

Witam, drogisz uzytkownikow MPCforum! oraz drogich graczy gry minecraft! Zapraszamy na czysty survival! zdobac diamenty! zrob ekwipunek oraz pokaz ze jestes najlepszy! tylko teraz na ZibcherCraft by qumonik :P

Opublikowano

Ja go zbiłem z łuku no i trudno, latac mozna jak masz range odpowiednia i pisze to w temacie wiec sie uwaznie czyta :P

No i trudno czyta się zasady uważnie.

zabiłeś mnie na moim terenie to tyle w tym temacie.

trochę to głupie że czysty survival ale    latać można z jakąś rangą :p

ale t nie ja ustalam zasady wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat ale gra jest przednia.

Opublikowano

Widać póki co poziom...koleś lata wokół mnie i odprawia jakieś sceny niecenzuralne, potem bije mnie i przeszkadza mi w grze. Raz zabluźniłem i od razu jail. Opiekunowie, widać jak traktujecie równo graczy.

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

to proszę takie sytuacje zgłaszac do supportu na GG : 51616440 innaczej zaden z adminow lub opiekunow serwer'a nie bedzie w stanie wam pomoc
my mamy rangi ale nie mamy pelnej mozliwosci tpania sie do graczy czy ich ciaglego kontrolowania w takich przypadkach proszę zachowywac spokoj i nie bluznic bo to nic nie dale a wrecz przeciwnie to szkodzi tak ze jesli panowie maja takie akcje to nastepnym razem prosz einformowac support ktory odpowie zaskakujaco szybko

bo nie jeden admin lub nie jeden opiekun kontroluje codziennie GG, prosze podac nicki tych graczy oraz zaisntiala akcja rozpisac na GG aby administracja mogla gracyz ukarac pozdrawiamy Team ZibcherCraft.

Opublikowano

No i trudno czyta się zasady uważnie.

zabiłeś mnie na moim terenie to tyle w tym temacie.

trochę to głupie że czysty survival ale    latać można z jakąś rangą :P

ale t nie ja ustalam zasady wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat ale gra jest przednia.

Ja przeczytałem zasady i wiedzialem ze nie mozna zabijac a co sie z tym wiaze ze byłem gotowy odsiedziec w jail'u wyrok, po za tym cos ci sie stało jak cie zabiłem no chyba nie bo nic nie kradłem a ty juz robisz afere o chu* wie co :P

Zazdroscisz tegpo latania czy co?? Jak sa te dodatkowe ulepszenia to sie o wiele lepij gra sam zobaczysz jak bedziesz to miał, a ja na to zasłuzyłem graniem codziennie po 8-10 h wiec sie nie czepiaaj bo jak nie pasuje to twoja sprawa.

Ale gra sie zjebi**ie n tym serwerze :D

Opublikowano

Uwaga! wprowadzamy Edycje II yeach! tym razem gracze sami wybudowali dla siebie spawn oraz dodatki ktore sie namim znajduja
a oto lista budowniczych ktorzy robili mapke! [*]TheKajzera [*]FrozikPL [*]Bai [*]_DayER_ [*]Zibbar
mamy nadzieje ze nowa edycja w raz z nowym startem serwera wam sie spodoba! wiec zapraszamy dzisiaj o 22:00 na start :)

Opublikowano

1.prosze się tutaj nie reklamowac! 
a dla moim drogich graczy, na waszą prosbe została stworzona ranga "Master" więc mam nadzieje ze jestescie zadowoleni :)
zycze milej zabawy :P

Opublikowano

Ja przeczytałem zasady i wiedzialem ze nie mozna zabijac a co sie z tym wiaze ze byłem gotowy odsiedziec w jail'u wyrok, po za tym cos ci sie stało jak cie zabiłem no chyba nie bo nic nie kradłem a ty juz robisz afere o chu* wie co :P

Zazdroscisz tegpo latania czy co?? Jak sa te dodatkowe ulepszenia to sie o wiele lepij gra sam zobaczysz jak bedziesz to miał, a ja na to zasłuzyłem graniem codziennie po 8-10 h wiec sie nie czepiaaj bo jak nie pasuje to twoja sprawa.

Ale gra sie zjebi**ie n tym serwerze :D

Nic mi sie nie stalo nie robie żadnej afery tylko sam prowokujesz..

nie zazdroszcze latania tylko nie pojmuje czystego survivalu z lataniem co z tego , że owiele się lepiej gra ale to jest ulepszenie a survival jest czysty ale z ulepszeniem wieszj najlepiej zakończmy dyskusje bo się nie dogadamy.

nie moja wina , ,że ci odbilo wtedy coś czy co kara musi być .

Opublikowano

Uwaga! prosze przeszczegać zasad gry a nie mieć do administracji pretensji 
nie czytacie ze zakaz zabijania a potem wyzywacie ze w jailu jestescie za nic?
1.zakaz zabijania graczy bez powodu (pvp mozna po przez wyzwanie gracza na pojedynek)
2.gdy jestescie w jail to administracja ma powod zeby was tam wsadzic nikt za darmo jaila gracza nie daje :)
Dziekuje za uwage zycze wam miłej gry ^_^

Przypominamy ze edycja druga serwer'a juz wystartowała więc zapraszamy wszystkich graczy

na zarabista zabawe na survivalu :) serwer 10 slotowy ale w nim kryje sie czysta zabawa :P

Event happy hour odbywa sie od godziny 12:00 do 00:00 wiec nie przegabcie 12 godzin extra itemow :P

Nic mi sie nie stalo nie robie żadnej afery tylko sam prowokujesz..

nie zazdroszcze latania tylko nie pojmuje czystego survivalu z lataniem co z tego , że owiele się lepiej gra ale to jest ulepszenie a survival jest czysty ale z ulepszeniem wieszj najlepiej zakończmy dyskusje bo się nie dogadamy.

nie moja wina , ,że ci odbilo wtedy coś czy co kara musi być .

Zgodzę się z tobą dlatego administracja usuneła takie komendy jak /fly /repair i takie tam
oczywiscie na prosbe graczy zostala stworzona ranga Master ktora posiada takowe komendy lecz ta ranga nie miala byc za darmoZ
to administracja dala ja za 5 zl miesiecznie (wszystko dla naszych graczy :P)

TheKajzera juz odbył kare godzinna w wiezieniu za zlamanie danego punktu regulaminu mam ndzieje
ze wiecej takie sytulacje z waszych stron sie nie potworzą 

PS skakun prosilbym zebys nawet swojego kolegi nie zabijal bo administracja troche zaczyna sie
wkurzac na ciebie dostales 2 ostrzezenia i dalej masz olewke wiec prosze ja o to bys sie uspokoił
w przeciwnym razie dostaniesz odemnie jail a nie od Zibbar'a czy krystiana :)

Opublikowano

mam jedno pytanie już druga edycja jak serwer wystartował 2 tygodnie temu?

serwer jest juz od 7 tygodni tyle ze reklame troche puzniej wystawilem na tym forum tak ze   :)

edycja 2 zostala zrobiona po miesiacu czasu oraz byly z tym zwiazane glosowania gracze chcieli juz poprawki oraz nowa nazwe serwera

tak ze edycja druga wystartowala wczesniej niz bylo planowane ale tym raz mozecie grac spokojnie bo edycja III nie bedzie tak szybko :)

PS, Edycja II juz jest :P

Opublikowano

drop z gabek został poprawiony mam nadzieje ze teraz wam sie to spodoba :)

PS, macie opisany % dropu oraz co dorpi na hologranie przy gabkach ^_^ pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...