Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana za kupno konta z eq na Allegro?

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, kiedyś straszyli, że będą bany itd, ale nawet wtedy szansa na bana była znikoma.

Możesz spokojnie kupić nic się nie stanie. :)

Opublikowano

ja piernicze kupilem a ten typ ustawil odbior osobisty.

Jak moge sie z tego wycofac jeszcze kasy nie przelalem.

masz 60 min na anulowanie po tym czasie już nic nie zrobisz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Jak moge sie z tego wycofac jeszcze kasy nie przelalem

Teraz Ci wszystko musi podać na gg badz e-mail chodzi mi o hasła itp... spokojnie tak jest zawsze... co kurierem ma Ci karteczke wysłać z haslem i ID ? :)

Opublikowano

Jak moge sie z tego wycofac jeszcze kasy nie przelalem.

A ma wysłać Ci login, hasło, email pocztą? :P

Kontaktujesz się z nim, a on Ci podaję wszystkie potrzebne dane.

Opublikowano

Nie, najpierw się z nim skontaktuj i zapytaj jak ma wyglądać transakcja. :)

Jak on juz kupil to ja ma sie z nim najpierw skontaktowac i zapytac? LOL k***a czytaj all ze zrozumieniem -.-

W kazdej chwili masz prawo zrezygnowac z kupna konta za porozumieniem stron on Tobie nie wystawi negatwnego komentarze ani ty jemu. Porozumienie stron nie zawsze musi byc, bo sprzedajacy bedzie idiota. Nie martw sie on nie pojdzie na policje i nie powie ze nie wplaciles mu pieniedzy! Co najgorsze wystawi aukcje poonownie ;)

Opublikowano

Jak on juz kupil to ja ma sie z nim najpierw skontaktowac i zapytac? LOL k***a czytaj all ze zrozumieniem -.-

W kazdej chwili masz prawo zrezygnowac z kupna konta za porozumieniem stron on Tobie nie wystawi negatwnego komentarze ani ty jemu. Porozumienie stron nie zawsze musi byc, bo sprzedajacy bedzie idiota. Nie martw sie on nie pojdzie na policje i nie powie ze nie wplaciles mu pieniedzy! Co najgorsze wystawi aukcje poonownie ;)

pacz napisał, że jeszcze nie wykonał przelewu nie nauczyli Cię czytania ze zrozumieniem?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

pacz napisał, że jeszcze nie wykonał przelewu nie nauczyli Cię czytania ze zrozumieniem?

Wyjebane :D Jesli nie ma transakcji nie musisz wysylac kasy jesli nie podoba Ci sie rodzaj odbioru przesylki czyli na GG badz email bo moze oszukac

Patrz zawsze na ilosc komentarzy pozytywnych i ilosc komentarzy negatywnych

Opublikowano

Wyjebane :D Jesli nie ma transakcji nie musisz wysylac kasy jesli nie podoba Ci sie rodzaj odbioru przesylki czyli na GG badz email bo moze oszukac

Patrz zawsze na ilosc komentarzy pozytywnych i ilosc komentarzy negatywnych

to jak ma mu inaczej podać? kurierem a może ma do niego jechać pomyśl trochę

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie dostaniesz :)

Administracja już się nie interesuje praktycznie serwerem więc nie wiem czy stoją na bacznosci by obserwować handel po za grą.

Chociaż nie jest to do końca pewne :)

Ale prawdopodobnie nie dostaniesz..

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...