Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tomurka usunięty

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,co u was u mnie nic,.

Informuje iz postac Tomurka(niegdys graczsa top 1,posiadajacego w granicy 600 lvla)najprawdopodobniej usunal konto.

Opublikowano

sluchaj nie mozna calkowicie wykluczyc takiej mozliwosci

Ale on się chyba nawet przyznał do tego na yt parę miesięcy temu.

Opublikowano

Powiedz mi kto teraz z tych wszystkich high level'owych postaci nie boci? Jest bardzo mało ludzi, którzy expia ręcznie :)

graphic.png

Opublikowano

Nini 700+ lvl i nie boci, Bubba 500+ lvl nie boci, znajdzie się dużo ( podałem tylko tych bardziej znanych z twitcha ).

Dash Hyoga 610 boci ale gra recznie na streamie. 

Opublikowano

Nini 700+ lvl i nie boci, Bubba 500+ lvl nie boci, znajdzie się dużo ( podałem tylko tych bardziej znanych z twitcha ).

Wierzysz w to że 700 lvl nie boci tylko napierdziela 24/7h i co 5 min tigery pije żeby zdobyć 1% do lvla ? boci tyko po prostu ma tak poustawiane boty i alarmy że jest prawie nie wykrywalne kiedyśsie do tego tomurka przyznał i scorpioon andre że wystarczy mieć perfekcyjnie ustawione boty :) a nikt cie nie reportnie i wyniwelujesz szansze na bana przez reporty itd :) jedynym minusem jest ten losowy delete system 

xmMfHrm.png
Opublikowano

Wierzysz w to że 700 lvl nie boci tylko napierdziela 24/7h i co 5 min tigery pije żeby zdobyć 1% do lvla ? boci tyko po prostu ma tak poustawiane boty i alarmy że jest prawie nie wykrywalne kiedyśsie do tego tomurka przyznał i scorpioon andre że wystarczy mieć perfekcyjnie ustawione boty :) a nikt cie nie reportnie i wyniwelujesz szansze na bana przez reporty itd :) jedynym minusem jest ten losowy delete system 

Bys ogladal ich streamy to bys wiedzial , nini 700 lv jest senatorem

Opublikowano

Bys ogladal ich streamy to bys wiedzial , nini 700 lv jest senatorem

Co z tego że ma range jak se może bocić kiedy nikt nie widzi po prostu wiem  że jest wiele osób które bocą nie mówie żże on boci na 100% :) jeśli źle mnie zrozumiales to przepraszam

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...