Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Warrokiem

elopat17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz od nowa plik do instalacji Warrocka (może coś jest z nim nie tak), a potem zainstaluj z niego od nowa grę.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Może to ten sam problem który ja kiedyś miałem z lagami w Warrocku.

Wymyślałem miliony sposobów jednak żaden nie pomógł, potem się okazało że miałem wadliwy procesor. Tego niestety nie da się sprawdzić... Ja się dopiero dowiedziałem jak mi płyta główna padła podczas zabaw z korkiem w moim domu.

A jak ci chodzą inne gry?

Podaj też informacje o twoim komputerze (nie zmyślaj że masz lepsze by się pochwalić tutaj nikt na to nie zwraca uwagi...).

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

3 rdzeniowy? o.O

Ja myślałem że są że są 1, 2, 4 rdzeniowe itd. Zacofany jestem w komputerach coś ostatnio.

Mi się pomysły skończyły już. Nie pomogę. :(

@down: Dzięki ;)

@edit post:

Właściwie to jeszcze mam 1 pytanie i 1 propozycje.

Pytanie: Masz sieć przewodową czy bezprzewodową? (Warrock nie jest "dostosowany" do sieci WiFi)

Propozycja: Aktualizujesz Sterowniki?

4rk4n01d.jpg

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Hmm ściągnij program CCleaner i wywal wszystko z kompa, oczywiście COOKIES też. Weź później włącz WR jak nie to zrób tak...

1.Zrób formata.

2.Zainstaluj windowsa, najlepiej Viste lub XP, nie wiem jak działa wr na win 7.

3.Ściągnij nowego warrocka.

4.Zainstaluj go poprawnie na innym miejscu niż wcześniej był.

5.Ściągnij najnowszego AVASTA!

6.Przeczyść od nowa kompa CClenerem.

7.Włacz WR, jeżeli nic wyłącz antywira.

8.Jak nie pomoże ściagnij game booster, bo jest możliwość, że masz jakiś proces, który przeszkadza ci w WR.

Jeżeli nie pomoże to już na prawdę nie wiem xD.

Opublikowano

czy grales na hackach jesli tak mogles dostac bana na ip a jesli nie poprostu sprawdz czy twoj komputer niejest za slaby na wr albo poprostu czegos ci nieczyta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...