Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się w jakiś sposób wykonać przelew bez konta w banku? Chodzi mi o pójście do banku, wypełnienia druczka i przelania pieniędzy w taki sposób.. 

Lub w płatosci paysafecard jest waluta w euro i nie da jej się zmienić, to gdy będę miał kod w zł to będzie dobrze czy nie przyjmie w ten sposób ?

10sfaxw.png

Opublikowano

PSC zazwyczaj na stronach podane jest w Euro, lecz po przejściu do okienka zapłaty, masz napisane ile to wyniesie w zł.

Opublikowano

PaySafeCard w większości kiosków jest do kupienia w Zł. Najmniejszy nominał - 20zł zawsze wystarcza do zakupu 1000 golda. Przelew w banku możesz zrobić, ale płacisz za to 7zł (przynajmniej u mnie tak jest, zależy to głównie od banku)

Opublikowano

A więc jak kupię psc to nic nie przeszkadza że tam jest w euro? Bo tylko o to mi chodzi ;)

największy nominał psc 200z?

Automatycznie zmienia Euro - złoty, nie ma znaczenia w jakiej walucie płacisz.

Największe chyba jest 300zł, ale to nie ma znaczenia. Możesz kupić 15 razy po 20 ;)

Opublikowano

ale np nie da się kupić jednego za 210 zł? tylko trzeba 200 i oddzielnie 10zł ? tak?

Nie ma PSC za 10zł.

Opublikowano

Szczerzę, psc jest najlepszą opcją. Tak samo płacę na steamie, choć mógłbym przelewem.

PSC : 20,50,100,200,300

Kolega mówił, że gdzieś jeszcze kupił PSC o wartości 30 zł, lecz nie wiem czy to prawda.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Szczerzę, psc jest najlepszą opcją. Tak samo płacę na steamie, choć mógłbym przelewem.

Kolega mówił, że gdzieś jeszcze kupił PSC o wartości 30 zł, lecz nie wiem czy to prawda.

Prawda. W Metrze na Polu Mokotowskim (Warszawa) są po 30.

Opublikowano

20,30,50,100,200,300 * 

W sumie PSC można dostać w każdym, no może prawie każdym kiosku lub totolotku także z dostaniem tego nie ma problemu ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...