Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie Yang na Allegro

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy bezpieczne jest kupowanie golda na  allegro? chciałem kupiic u mmo4you(wydaje mi sie ze pewne jest).Wyłapał ktoś bana za to?

P.S zbugowało się coś i ucieło nazwę tematu

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Jak kupować to tylko przez allegro, gdyż na innych stronach nie masz pewności i na dodatek jest kolosalnie drogo!

Na allegro patrz na pozytywy sprzedających, a nie zostaniesz oszukany.

Ogólnie bana za to nie można dostać od tak sobie, ktoś by musiał na Ciebie donieść, wiec kupuj i nie bój się o nic.

Ja kiedyś kupowałem/sprzedawałem i nic nie było. :P

Opublikowano

Jak kupować to tylko przez allegro, gdyż na innych stronach nie masz pewności i na dodatek jest kolosalnie drogo!

Na allegro patrz na pozytywy sprzedających, a nie zostaniesz oszukany.

Ogólnie bana za to nie można dostać od tak sobie, ktoś by musiał na Ciebie donieść, wiec kupuj i nie bój się o nic.

Ja kiedyś kupowałem/sprzedawałem i nic nie było. :P

Ok wielkie dzięki ,ale poczekam jeszcze na parę opini bo trochę dużo kupie :D

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Ja do tej pory sprzedaję kiedyś również kupowałem i nie było takiej sytuacji, że ktoś otrzymał za to bana śmiało bez problemu możesz kupować, ale mmo4you nie polecam ze względu na ceny jakiś czas temu były BARDZO wygórowane teraz nie orientuję się jak wygląda sytuacja z ich cenami, ale jakoś przekonania do nich nigdy nie nabiorę. 

Opublikowano

Po prostu patrz na pozytywne komentarze na allegro . Jeśli dana osoba ma dużo pozytywów to cię nie oszuka.

Nikt nie banuje za to , ja kiedyś kupowałem  i sprzedawałem i nigdy z tym żadnych problemów nie było .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...