Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skryptem "Marksman".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, iż gdy włączam skrypt "Marksman" np. na Caitlyn, to gdy gra mi się załaduje, to na czacie spamuje ciągle "Caitlyn loaded." i nie działa nic, nawet pod shiftem nic nie ma, a na innych skryptach działa.

Opublikowano

Teraz nawet już nie wyskakuje to "Caitlyn loaded.". Nic nie ma na czacie, skrypt nie działa, pod shiftem jest tylko Evade, ale jest ten fioletowy okrąg wokół postaci.

Opublikowano

nwm..ten caly l# sie popierdolil..od 2h nic mi nie dziala..pobralem kazda paczke jaka byla tu na forum  a nawet ta od hehema i kur.wa gowno..Albo bugsplat albo po prostu nie laduje skryptow..

KYhRd.png

Opublikowano

Jeśli nie ładuje Ci skryptów, to musisz je zaktualizować.

zaaktualizowałem i dalej to samo..

Cisne na L# dlatego ze tam jest dobre Evadee xD 

KYhRd.png

Opublikowano

No to nie wiem. Mnie bardzo zależy na tym skrypcie, bo świetnie mi się na nim gra. Stało się to tak nagle, działało rano, a wieczorem już nie.

Opublikowano

No to nie wiem. Mnie bardzo zależy na tym skrypcie, bo świetnie mi się na nim gra. Stało się to tak nagle, działało rano, a wieczorem już nie.

no dokladnie u mnie tak samo -.- 

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...