Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką najwyższą ligę/dywizję wbiliście ? Bez hacksów

pamie13c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bardzo szybko wybiłem się - około miesiąca - z brązu do platyny 3 mając mmr d4. Szczerze powiem że d4 i 5 niczym się nie różnią od platyny zwłaszcza p1,2,3. Jak bym od tamtego czasu grał wbił bym pewnie diamond. Na challanger mam za słaby komputer (20-30 fps w teamfightach), za małą rozdzielczość 1200x768, za mało cali - 15. Co innego jak bym miał taki monitor jak ma np. rekkles w swoim gamehouse pewnie z 30 cali. Ja niestety widzę tylko taki mały punkt w którym znajduje się 10 postaci i często jak nie trafiałem ulti kaylem w sojusznika tego co trzeba to od razu na czacie burza: boosted account...

Wiele razy grałem przeciwko d1/2 na bocie kaylem pod apc i niszczyłem takiego d2 luciana robiąc 15-0 w early na rankedach.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnij zoomhacka - tym nikomu gry nie "zepsujesz" a jedynie będzie ci się wygodniej grało.

Chciałem napisać że używałem zoomhacka ale to tak jakby nie hack bo taki gracz z rozdzielczością 1900x1200 ma dwa razy większe pole widzenia niż gracz z 1024x768, tak więc oddalając trochę kamerę widzę tyle samo co gracz1. Zoomhack pewnie byłby bardziej pomocny graczom którzy mają 25+cali wtedy widać byłoby wszystko dokładnie. Ja oddalając bardziej mam skaczące po mapie mróweczki i nawet nacelować nie idzie.

Opublikowano

w miesiac z brazu do platyny BUAHAHAHAHAHAHAHA

#bol #confirmed

@top

platyna

Mainowałem jedną postać i codziennie grałem minimum 6 godzin. Kaylem miałem 130+gier i 70%winrate. Kayle na skrypcie byłby pewnie ch...

Opublikowano

@@Panie13c   - koleś ja przepraszam ze to powiem ale jestes żałosny, pytasz sie i mówisz że wbijałeś to bez haków   - ludzie wbijcie na jego profil i zobaczcie gdzie on sie najwiecej udziela 

Najwięcej postów w: Przydatne programy i modyfikacje do gry (43)  - to wyciete z jego profilu   

pozdro koleś idź dalej botować, platyne bez bota sie wbija jak sie wie jak używać skilli.   jak wejdziesz do diamentu 1 na tych swoich hackach i konta Ci nie zbanują to pogadamy pozdro dla Ciebie.

16k7y4p.png

Opublikowano

@@Panie13c   - koleś ja przepraszam ze to powiem ale jestes żałosny, pytasz sie i mówisz że wbijałeś to bez haków   - ludzie wbijcie na jego profil i zobaczcie gdzie on sie najwiecej udziela 

Najwięcej postów w: Przydatne programy i modyfikacje do gry (43)  - to wyciete z jego profilu   

pozdro koleś idź dalej botować, platyne bez bota sie wbija jak sie wie jak używać skilli.   jak wejdziesz do diamentu 1 na tych swoich hackach i konta Ci nie zbanują to pogadamy pozdro dla Ciebie.

Jak wbiłem mmr d4 nie wiedziałem poza zoomhackiem co to bol. Tylko poczekaj kiedy ja wbiłem mmr d4 ? Chyba jakiś pół roku temu po czym lol mi się znudził zrobiłem przerwę miesiąc czy dwa, potem oglądałem stream disa i jego spinę z nitrozyniak - stąd dowiedziałem się co to są skrypty. A skoro stwierdziłem że lol to gówno i nie da złamanego grosza to i ja zacząłem hackować. Mogą mi zbanować wszystkie konta noi co ?

Opublikowano

D1 co sezon od S2. Gold i 100 elo do platyny w S1.

BoL to guano.

Tak jak LoL. Jak ktoś chce grać na BoLu lub L# to polecam adc, ryze, cass. Inne postacie się do tego nie nadają. Może jeszcze syndra, xerath, ?

Opublikowano

Jak wbiłem mmr d4 nie wiedziałem poza zoomhackiem co to bol. Tylko poczekaj kiedy ja wbiłem mmr d4 ? Chyba jakiś pół roku temu po czym lol mi się znudził zrobiłem przerwę miesiąc czy dwa, potem oglądałem stream disa i jego spinę z nitrozyniak - stąd dowiedziałem się co to są skrypty. A skoro stwierdziłem że lol to gówno i nie da złamanego grosza to i ja zacząłem hackować. Mogą mi zbanować wszystkie konta noi co ?

jesteś żałosny tworzysz temat do chwalenia się osiągnięciami stawiając warunki których sam nie spełniasz egoistyczna postawa którą tu pokazujesz dowodzi tylko że w normalnym życiu też idziesz na łatwiznę i zaczynasz rzeczy których nie masz zamiaru, chęci ani możliwości skończyć. 

Moja rada jak już tworzysz taki temat na mpc to weż kurde nie miej ponad 75% postów na swoim profilu napisanych w konkretnym dziale o cheacie do lola. jeszcze raz pozdro to mój ostatni komentarz do Ciebie

@ antywarm

diament 5  w ubiegłym platyna

16k7y4p.png

Opublikowano

temat do pochwalenia sie osiagnieciem?

osobiscie wbilem bronze IV 0 lp, niestety noob teamy nie pozwalają mi wyjść wyżej

zazdro

Pewnie że tak. W tak szybkim tempie wbić platynę 3 to sztuka. A po za tym interesuje mnie w jakim tempie inni wspinali się po drabinie lig.

Opublikowano

Pewnie że tak. W tak szybkim tempie wbić platynę 3 to sztuka. A po za tym interesuje mnie w jakim tempie inni wspinali się po drabinie lig.

pefnie

niestety ja szybko sie nie wspinam, wrecz spadam

JO4bN8K.png

­

Opublikowano

jesteś żałosny tworzysz temat do chwalenia się osiągnięciami stawiając warunki których sam nie spełniasz egoistyczna postawa którą tu pokazujesz dowodzi tylko że w normalnym życiu też idziesz na łatwiznę i zaczynasz rzeczy których nie masz zamiaru, chęci ani możliwości skończyć. 

Moja rada jak już tworzysz taki temat na mpc to weż kurde nie miej ponad 75% postów na swoim profilu napisanych w konkretnym dziale o cheacie do lola. jeszcze raz pozdro to mój ostatni komentarz do Ciebie

@ antywarm

diament 5  w ubiegłym platyna

Napisałem dlaczego uważam że zoomhack nie ma wpływu na grę kurde. W życiu idę na łatwiznę kurde bo kto nie idzie? Rzeczywiście kurde ilość postów, gdzie są pisane, opisy i. in. słodkie focie to warunki jakie trzeba spełnić aby napisać temat na mpc.

Jak jesteś płci żeńskiej to wybaczam. Wymyślaj teraz ile chcesz. Już na ciebie złego słowa nie powiem.

Opublikowano

Ja osobiście wybiłem się w Wakacje Z brązu 3 do Golda IV i grałem 3-4 gier dziennie. 

Bez żadnego bol'a. czy innych Haków, więc spokojnie da się wyjść tylko trzeba mieć chęci i nie Flamować drużyny.

Opublikowano

Ja osobiście wybiłem się w Wakacje Z brązu 3 do Golda IV i grałem 3-4 gier dziennie. 

Bez żadnego bol'a. czy innych Haków, więc spokojnie da się wyjść tylko trzeba mieć chęci i nie Flamować drużyny.

Jak byś grał tyle co ja też by pewnie była platyna. Między goldem i plat dużej różnicy nie ma i aby się dostać do plat trzeba po prostu grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...