Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Zrobilem sobie sygnaturke :)

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto ona:

ad79037c.gif

Mniejszy rozmiar dla rozdzielczosci 1024x768 i nizszych zeby tak nie oslepiala :P

72f7ac6a.gif

Sygnaturka jest full moim dzielem, kilka lat temu siedzialem w photoshopie robiac stronki o anime ostatnio zainteresowalem sie od nowa grafika i poznanowilem tworzyc tworzyc tworzyc :) w celu sprawdzenia swoich starych umiejetnosci zrobilem sobie sygnaturke.

Najtrudniejsza do zrobienia byla ta abstrakcja na tlo szczerze mowiac myslalem chyba o niej z pol godziny jaka ma byc^^ a jak juz wymyslilem jaka bym chcial mniej wiecej abstrakcje na swoje tlo taka wlasnie zrobilem prawie identyczna w moich myslach ;)

Licze na twarda krytyke i szczere oceny bez smarowania mi tu :P abstrakcja jest zrobiona w stylach z przed kilku lat kiedy jeszcze takie style osiagnely swoj blask chwaly, wiec prosze wzrocic na to uwage :)

edit: w rozdzielczosci 1152 x 864 (bo z takiej korzystam) wyglada w miare niewiem czy na mniejszej nie oslepi was :P?

edit2: dodana w mniejszych rozmiarach, powinna lepiej wygladac dla mniejszych rozdzielczosci

2006-2010

Opublikowano

-Nie wtopiona postać ;/

-Ta abstrakcja taka jakaś dziwna i za bardzo jaskrawa.

+Ramka pasuje :)

+Ten pasek za napisem(poziomo) też dosyć dopasowany :)

łącznie 6,3/10

Opublikowano

@Up

Ta abstrakcja taka jakaś dziwna, bo jest za jaskrawa ^^

Jak dla mnie za jaskrawo, brak wtopionego rendera.

Ale ogólnie ciekawie, nawet mi sie podoba ;] 7/10

@Edit

Moze po prostu to tak wyglada, bo jest ciemny styl forum? ;p

Opublikowano

Postać nie pasuje do tła to po 1.

"-Ta abstrakcja taka jakaś dziwna i za bardzo jaskrawa." to po 2.

Postać nie wtopiona to po 3.

A tak to nawet ładnie. ;]

Moze po prostu to tak wyglada, bo jest ciemny styl forum? ;p

Możliwe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

pisalem na dole ze moze byc zbyt jasno przy rozdzielczosciach 1024x768 i mniej :D a postac to nawet jest podswietlona niemiala byc wtopiona :P ta abstrakcja jest na wzor abstrakcji z przed kilku lat kiedys takie abstrakcje byly na stronach anime popularne x]

2006-2010

Opublikowano

ale zrobic taka abstrakcje dalej jest trudno zrobic, jesli jest niczym to mam zrozumiec ze tez takie kiedys robiles? zrob jakas fajna abstrakcje chetnie zobacze B) bo trudnosc jej zrobienia to tylko moje zdanie, razem bawimy sie widocznie w PS a jak mowisz ze to nic to zrob cosik :D moze jak zrobisz to wezme przyklad z paru zeczy :P

2006-2010

Opublikowano

chodzi glownie o ten styl co kiedys byl popularny na stronach o anime, cos w moim stylu takie jaskrawe, krystaliczne i jeszcze podobne abstrakcje B) no widze to forum jest wyposarzone jednak w grafikow jakis :P

2006-2010

Opublikowano

Widać, że jestes poczatkujacy. Render nie pasuje absolutnie do tla. Czcionka i napius zle dobrany. Tlo za jaskrawe. Ramka nie pasuje. Pocwicz troche ;]

55856797mr7.png
Opublikowano

nie tyle co poczatkujacy jak wzoruje sie na swoich umiejetnosciach z przed 3 lat kiedy wlasnie te wady co wymieniles w tej sygnaturze stawialy ten styl na wysokim poziomie;) 3 lata niezajmowalem sie grafika, wiem ze niejest i tak cudnie ale powoli odnawiam swoje umiejetnosci :)

poprostu nic dodac nic ujac taka ocena bo juz takie niejest w modzie :P a 3 lata wstecz to wszedzie ludzie robili takie na stronach o anime

ale jesli mowisz ze znasz sie na grafice to pewnie potrafisz robic fajne abstrakcje, wez no zrob jedna a potem moze dasz mi rady :D ciekawe jak tam Wojtasek pracuje hehe B)

2006-2010

Opublikowano

Mi sie podoba,sam sie zajmuje troche grafiką ale ostatnio pomysłu nie mam.Moge zrobić jakąś abstrakcje ale bez rendera.

Opublikowano

Zrobiłem kilka na ,,odwal się'' ponieważ nie mam żadnych pomysłów...Może sie wypaliłem

azerfdesignhj5.jpg

abstrakcja1dd0.jpg

am2jo8.jpg

Opublikowano

energylove, z takimi problemami na pw odnosnie mojej oceny pisz tutaj w temacie. Jesli nie potrafisz przyjac krytyki nic z tego niebedzie. A odnosnie tego loga co się tak podniecal. Masz zrobilem na "odwal się" w 5 min lepsze niz twoje.

213281.jpeg

A co do twoich sygnaturek, prosze bardzo kilka moich prac

1466882462486df61953019.png

208407.jpeg

211528.jpeg

211529.jpeg

200810.jpeg

200813.jpeg

200812.jpeg

200819.jpeg

200822.jpeg

200817.jpeg

Layout:

http://www.iv.pl/image/200379.jpeg

Tapety:

http://img58.imageshack.us/img58/8586/18dr2.jpg

http://img518.imageshack.us/img518/6859/aaxq9.jpg

55856797mr7.png
Opublikowano

Pobijcie sie odrazu -.-On nawet nie wstawiał swojego loga do konkursu,dał tylko do oceny...

Opublikowano

Wysyła mi jakieś glupie pw z pretensjami i prosba zebym zrobil lepsze logo bo skrytykowalem ta beznadziejna sygne -.-

55856797mr7.png
Opublikowano
energylove, z takimi problemami na pw odnosnie mojej oceny pisz tutaj w temacie. Jesli nie potrafisz przyjac krytyki nic z tego niebedzie. A odnosnie tego loga co się tak podniecal. Masz zrobilem na "odwal się" w 5 min lepsze niz twoje.

213281.jpeg

A co do twoich sygnaturek, prosze bardzo kilka moich prac

Te twoje "logo" jest srednie =o

O 'sygnaturkach' nie mowie nawet lolz.

z tych wszystkich badziewi jedyna jest dobra i w miare estetyczna.

Chodzi o wysmudgowaną wyścigówke :)

Starczy.

Opublikowano

A PW to nie sprawa publiczna tylko wasza osobista...

Opublikowano

@azerf

> to drugie Ci fajnie wyszlo B)

@Hexia

ja na pm prosilem Cie zebys cos zrobil lepszego od moich prac i potem dal mi jakies porady co i jak.. napisalem mniej wiecej ze logo ktore jest u gory na mpc jest moim dzielem i chcialem zebys zrobil lepsze od mojego i potem dal mi ewentualnie rady.. niewiem czlowieku jak ty to odbierasz ale ja sie nie czepiam twojej krytyki tylko wyceniles sie na wysokiego grafika wiec uznalem ze moge poprosic Cie abys zrobil cos lepszego od moich prac i ewentualnie jakis porad mi potem udzielil... niewiem jak ty to odebrales ale chyba jak jakies dziecko bo ja sie z nikim nie scigam, nie rywalizuje poprostu jak ktos sie wycenia wysoko to jestem ciekaw na co go naprawde stac. Widze z Toba nie mozna pogadac bo odrazu zaczepki robisz, dla mnie to jest tylko zabawa nie wiem jak dla Ciebie - to bylo by na tyle z naszej rozmowy.

p.s mozesz wkleic rozmowe z PM

pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano

W tło na kazda z moich sygnatur wlozylem bardzo duzo pracy. Ocene loga pozostaw profesjonalnistą. Jak Ci juz napisalem na pm zajmuje sie tworzeniem grafiki na strony internetowe, takie rzeczy tylko prywatnie

55856797mr7.png
Opublikowano

To drugie to kilka C4d,kolorki i kuniec ;D

Opublikowano

coz moge powiedziec... wyceniles sie wysoko ale te Twoje strony internetowe i sygnatury wcale nie sa tak dobre jak sam siebie oceniasz, tu nie chodzi o wycene profesionalistow tu chodzi o ocene publiczna, Ty poprostu masz duze mniemanie o sobie a tworzenie grafiki i dazenie do jej doskonalosci to Twoja obsesja, dla mnie to tylko zabawa ja sie nie chce popisac przed nikim ani nie robie wyscigow ani rywalizacji a Ty tak. Dlatego nie chce z Toba zadnej juz wspolpracy, mocne slowa? tak i prawdziwe! jestes poprostu grafikiem z przeceny co ma za duze ego - tyle odemnie B)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...