Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Office-War - Testowy serwer WarRock

Ymek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie umiesz ? Dostales bana w grze czyli grales , skoncz juz. Nikt nie bedzie po tb plakal dzieciaku idz se na nexusa, pokupuj se tam pakiety, daj im zarobic i skacz juz!

Opublikowano

To nie administracja oni ku** nie potrafią nawet do konsoli wejść ...
żenada nie polecam serwera..
Serwer się nadaje do pchania karuzeli a nie do grania,nie potrafią naprawić błędu i teraz wypisują że bana na ip mam... hahah

Opublikowano

Nikt nie bedzie po tb plakal dzieciaku idz se na nexusa, pokupuj se tam pakiety, daj im zarobic i skacz juz!

@zawodnik180

Przepraszam bardzo, ale my nie czerpiemy jakichkolwiek korzyści materialnych z tego projektu. Słowo dotacja nie oznacza nic innego jak wspomóż, w tym przypadku nasz projekt (nie nasze portfele). <_<

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMillionWar

Miła,ale czy ty byś tolerował hackerów na swoim serwerze?

Jeżeli tak to ok,ja mam to gdzieś...

@izka55

przykładowo, strzelasz w ziemie i mnie zabijasz

strzelam w ziemie i zadnych obrazen nie zadaje ci

przestań kłamać tylko graj uczciwie

Opublikowano

Ymek19 
Nexus 100000 razy lepszy wbij tam i zobacz czy mam hacki bo nie sądzę po prostu normalna administracja tam jest i nie banują,
1 rzecz-nie ma za co bo nie uzywam hacków

Opublikowano

No ja nie mogę  :D 
Serwer stoi na kompie?  :D 
Download klienta: 6,7 kb/s  :D

Tło strony ładuje mi się dobre 3-4 minuty, a o rejestracji i jej wyglądzie już nic nie mówię  xD

Od razu mówiłem że to będzie gówno, czy nie?  :huh: 
365231411404580688524.jpeg

A oto umiejętności naszych bonzo-hakierów  o.O 

676731411404795688524.png

Opublikowano

@cvvaniaky

download jest po ok 500-1mb,a że ty ciągniesz internet z kanałów kanalizacyjnych to już nie moja sprawa,

jak sobie skopiowałeś tyle razy i przerobiłeś to w paincie to masz fajnie,strona jest poprawna

Opublikowano

Człowieku... Klient nexusa czy cokolwiek innego pobiera mi się w 15 minut  :D Internet mam na światłowodzie jeśli to Cię aż tak bardzo interesuje... A co do strony, to wystarczy sobie pomniejszyć stronę i widać jak wiele zrobiliście (Ctrl + scroll)... Screen strony, zamazane linki i dodane napisy, no po prostu mistrzostwo  xD

Opublikowano

Według mojej opini to kolejny śmieciowski server  który upadnie po 2 miesiącach , a nawet szybciej no ,ale cóż nikomu nie życze źle+to tylko moja opinia

Opublikowano

Witam, wraz z kolegą przygotowaliśmy prywatny serwer WarRock'a.

Zlikwidowaliśmy kilka błędów.

Na start otrzymujemy 1lvl, Gold premium

oraz po 50.000 dinarów i coinsów.(spokojnie wszystkie bronie i przedmioty są po 1.000)

Raty na serwerze są dość wysokie ,więc szybko wbijemy poziom.

Jak widzicie jest to serwer typu Easy

Serwer 24/7

Strona Serwera:http://office-war.tk/

Klient:http://176.122.227.57/Office-War.rar

Zapraszamy do Gry!

Wszystko jest narazie w fazie testu!

[GM]Xalin, Office-War

Zaczynamy o 16:30/17  strona i klient zostaną dodane

Ja na pewno nie zagram.Serwer pewno no plikach nie waszych zrobiony tylko gotowce.Strona jest mega słaba myślicie ,że jak zrobicie screena i zamażecie to tego nie widać ? pff Pzdr od 12-14 osób max będzie grało no i Nara

Opublikowano

Ok.. patrząc na administracje, powiem tyle.. nie polecam bo wgle nie są ogarnięci do tego zwykłe pliki wrzucone na dedyka a do tego widać że już off więc chyba koniec przygody na tym serwerze :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...