Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bota do gry Shadow Kings

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam bota który będzie mógł farmić za mnie w grze ShadowKings. Chodzi o to aby budował mi na każdym posterunku i w głównym zamku, lecz musiałby też zbierać podatki co 3 minutki bo wtedy jest najwięcej kaski. Najlepiej aby ten bocik był 24/7 wtedy ładnie by można było podbudować się ;)
Bocik ten miałby np 10slotów co po kolei ma budować w tej grze. I gdy się skończą te sloty czyli te 10 budynków się wybuduje wtedy wstawiamy kolejne 10 i buduje następny tydzień bez obawy że trzeba wstać o tej godzinie 4 rano aby dać coś do budowy. Wtedy by budowało się samo przez pewien czas i tylko co jakiś czas dawał bym budowę 10 budynków na raz w zamku i po 10 w każdym posterunku. W grze mamy 1 zamek i 3 posterunki które działają na tej samej zasadzie co zamek główny. A podatki zbierać musi co 3 minutki bo wtedy jest dużo do przodu monet :)
Ja bym i tak wchodził co jakiś czas bo ataki bym sam puszczał bo bocik by raczej nie puszczał jak trzeba, są sojusze porobione itd więc Tylko to ulepszanie budynków i zbieranie podatków. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...