Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ankiety na profilu u moderatorów.

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dokładnie, przydało by się to zmienić, ponieważ:

2742314113033951026958.jpeg

I co tutaj ustawić? TAK to jest 10? Czy TAK to jest 1? 

Ogólnie co do sugestii to jak najbardziej TAK.

giphy.gif

Opublikowano

Dobry pomysł, na tak.

Jak teraz na to patrzę to rzeczywiście ciekawie to wygląda.. :P

Opublikowano

Dokładnie, przydało by się to zmienić, ponieważ:

2742314113033951026958.jpeg

I co tutaj ustawić? TAK to jest 10? Czy TAK to jest 1? 

Ogólnie co do sugestii to jak najbardziej TAK.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie rozumiem

oceniasz poziom w jakim moderator byl dla ciebie mily w skali 1-10

na nie

Cały problem w tych pytaniach to to, że w jednym dziesiątka jest oceną pozytywną, a w drugim negatywną, podobnie jedynka. Te ankiety nie są dla użytkowników, ale dla administracji - użytkownik z własnej woli poświęca chwilę swojego czasu na jej uzupełnienie, nie ma z tego żadnych korzyści, więc należy zadbać, aby nie musiał się zastanawiać, co autor miał na myśli, tylko sprawnie odpowiedział na wszystkie pytania.

Swojego czasu przymierzałam się do wypełnienia jednej ankiety, ale po przeczytaniu pytań stwierdziłam, że sobie daruję, bo przez przypadek mogę narobić moderatorowi kłopotów, a nie tego chciałam.

Jestem za - pytania, a właściwie odpowiedzi należy poprawić.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Cały problem w tych pytaniach to to, że w jednym dziesiątka jest oceną pozytywną, a w drugim negatywną, podobnie jedynka. Te ankiety nie są dla użytkowników, ale dla administracji - użytkownik z własnej woli poświęca chwilę swojego czasu na jej uzupełnienie, nie ma z tego żadnych korzyści, więc należy zadbać, aby nie musiał się zastanawiać, co autor miał na myśli, tylko sprawnie odpowiedział na wszystkie pytania.

Swojego czasu przymierzałam się do wypełnienia jednej ankiety, ale po przeczytaniu pytań stwierdziłam, że sobie daruję, bo przez przypadek mogę narobić moderatorowi kłopotów, a nie tego chciałam.

Jestem za - pytania, a właściwie odpowiedzi należy poprawić.

Sprawdziłem teraz wszystkie i faktycznie są d... widać że jakiś półmózg te pytania układał (nie, nie wiem kto). Brak w nich jakiejkolwiek logiki i składu.

jednak za

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...