Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer-Prison

OxH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Na pewno zawitam na starcie!

Opublikowano

Będę na starcie na 100% - jeśli serwer wypali będę na nim grać oraz za zezwoleniem mogę zrobić reklamy wśród grona znajomych ;)

MPC Love<3

Opublikowano

a więc będzie jak na innym serwie który na początku zapowiada się świetnie a wychodzi jak zawsze ... pozatym ile można robić serwerów które olegają wyłącznie tylko na kopaniu a jak juz sie wykopie to siędalej kopie i tak w kółko no może jakieś utudnienia nosz ja pier .... czy nikt na tym forum nie umie zrobićcoś oryginalnego ?

Autorski system gangów czyli frakcje tyle w tym temacie.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Rekrut
Opublikowano

a więc będzie jak na innym serwie który na początku zapowiada się świetnie a wychodzi jak zawsze ... pozatym ile można robić serwerów które olegają wyłącznie tylko na kopaniu a jak juz sie wykopie to siędalej kopie i tak w kółko no może jakieś utudnienia nosz ja pier .... czy nikt na tym forum nie umie zrobićcoś oryginalnego ?

Autorski system gangów czyli frakcje tyle w tym temacie.

Na tym polega prison, jak ci się nie podoba to nie graj - proste ;) Gangi będą się różnić od typowych frakcji, o to się nie martw.

Opublikowano

Polga na kopaniu i niczm więcej spk no normalnie z*******a frajda a w gangach też się pewnie kopie ..

dobra ja się już nie odzywam ale taka moim zdaniem jest prawda

i vice wersa nie podoba sięto nie czytaj.

DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Rekrut
Opublikowano

Polga na kopaniu i niczm więcej spk no normalnie z*******a frajda a w gangach też się pewnie kopie ..

Naprawdę nie rozumiem po co przyszedłeś tu krytykować. Jak nie lubisz jakiegoś muzyka to idziesz na jego koncert żeby potem ponarzekać jaki był zły? Rozumiem że nie lubisz prisonów, bo nie każdy musi je lubić, sam nawet za nimi kiedyś nie przepadałem :) Nie, gangi nie będą polegać na kopaniu. Gdy na serwerze będzie już wprowadzony system biznesów sam będziesz mógł przekonać się jak to wygląda w praktyce. Miłego dnia :)

Opublikowano

Wyczuwam ból dupy.

@topic Zapowiada się ciekawie, po ss'ach wnioskuję, że napracowaliście się nad budowa mapki, zobaczymy jak serwer stoi od strony technicznej.

P.S: Również robię prison'a, więc będzie konkurencja, ale spokojnie, to dopiero za miesiąc. ;P

Powodzenia z serwerem i życzę powodzenia i sporej ilości ludzi na starcie, ja również zawitam. ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Rekrut
Opublikowano

Dziękuję za miłe słowa :)

Na serwerze będzie do wygrania gift code premium, więcej informacji na ten temat pojawi się po starcie na serwerze.

Zapraszam :)

Opublikowano

jak to o 18? serio? nie dość że serwer w niedziele, to jeszcze o 18? uczyć się trzeba w niedziele i nikt nie bd wbijał bo ludzie zobaczą jak mało ludu na starcie. Zwalicie tym startem troche

Opublikowano

Zawiodłem się, oczekiwałem czegoś lepszego na starcie.. Myślałem, że będą jakieś autorskie skrypty/pluginy, coś orginalnego... Moja ocena: 3/10

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...