Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BH czy GM

Dudusi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam taki dylemat gram na NA mam 40 lvl i nie wiem co wybrać BH czy GA. Grałem obydwoma klasami bo jest taki kupon ze przez 24h mozesz zmieniac klase caly czas. No to jaka klasa lepsza?

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

BH jest ciekawsza ogółem, miazga na PvE, czasem marnuję skilla za 300 przez nią ;_;

GM za to ma mieczyk i pasywa, który tworzy mega OP aktywa, no ale przez to jest nudna.

Wybrałbym BH, grałem tylko GM, bo BH 40 level, ale GM wydaje się nudniejsza.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

narazie gram GM jak cos to sie zmienie

pJXLbfz.png

Opublikowano
Obie są silne, to Opesis przecież.
BH opiera się na spamie skillami, GM wymaga większej sprawności w układaniu combo. Ważniejsze będzie czy wolisz grać w zwarciu(GM) czy bardziej na odległość(BH). Jak dla mnie jedyną przewagą jaką ma BH to >>^xzzz, bo można atakować bez zbliżania się do Nefila albo Belmeza obalającego teorię grawitacji. Jednak GM wydaje się być ciekawsze, bo tak na dobrą sprawę BH może czyścić plansze samym >>xxx.

Opinia zawarta z 

http://board.pl.elsword.gameforge.com/board23-elsword/board40-klasy-postaci/board482-elesis/board483-archiwum/30967-bh-kontra-gm/#post752201
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

dobra jeszcze jedno małe pytanko. Czy na plu tez bedzie taki super kuponik? (bym mógł przetstować wszystkie hipery ajszy xD)

pJXLbfz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...