Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry was najbardziej wciągneły i na jak długo ?

LastHunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PES14 ?

chłopie.. FIFA bije na glowe PES'a na glowe pod każdym względem

nawet premiery są szybciej :D

@top

Pasjans ( 7 lat )

Saper ( 4 lata )

Super Mario ( 4 lata )

ty wolisz fife, ja wole pesa, co w tym dziwnego? poza tym pes15 będzie 10x lepszy od fify 15 z tego co widzę po demo :)

tak samo ja powiem ze pinball bije na glowe sapera i co? mozesz miec inne zdanie xD

Opublikowano

Metin2 od 2007 roku, do dziś wracam do tej gry. CS - kiedyś lubiłam strasznie tą grę, ale od roku(?)+ mało graczy, przynajmniej takie mam wrażenie. Tak poza tym, raczej inne MMO nie wciągnęło mnie, może Tera Online, bo ma świetną grafikę, ale bardzo szybko nudzi się, jednak wracam czasem do niej :P

Zapomniałam o League of Legends, wstyd.................... :mellow:

W LOL'a gram od 2011 roku, bardzo denerwujący gracze, jednak fajnie jest pograć ze znajomymi. Sporo graczy, ogólnie jest ciekawa, ładna oprawa graficzna.

Opublikowano

Żadna serie gier nie wciągała mnie tak jak GTA.
Kilka lat temu zaliczałem wiele tytułów, ale do GTA wracało się najchętniej i z największym sentymentem.
Genialny klimat, świetna muzyka i otwarty świat, który aż się prosił o masakrę przy użyciu rakietnicy.

f.png

Opublikowano

metin2 - 2007-2014

cs 1.6 - 2004 - 2013

cs source - 2005 - 2014

cs:go - premiera - do dziś

Skyrim - premiera - do dziś

Call of duty 4 - premiera - do dziś

Gta sa - 2005 - do dziś

i dużo dużo więcej, ale nie chce mi się wymieniać.. Straciłem na to kupę czasu ;_;

graphic.png

Opublikowano

cs 1.6 - 6 lat, jakoś tak

Need for speed, cała seria - prawie od poczatkow konsoli Playstation2, czyli duuuzo.

martial heroes - z 2 lata

tribes, seria, niecala, starsze czesci wiały nudą - przegrany z rok mam w nich może, najwiecej to ascend i vengeance

Skyrim z rok tez

gothici z pol roku

warcraft 3 - z 2,5 roku gralem

i inne, krotsze gry

Opublikowano

Metin 2 blisko 2 lata, World of Warcraft ponad 3 i pół oraz obecnie Minecraft od alphy któreś tam wersji aż do dziś. Z wszystkimi grami skończyłem a w MC gram ze 3 razy na tydzień.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie większość z was nie zna, ale najbardziej wciągnęło mnie "wormix" jest to co prawda dziecinna gra, ponieważ przerobione wormsy. Gra została stworzona przez rosyjskie studio "pragmatix" Prócz zwykłych walk z botami, administracja dodała bossów i walki pvp, walki na arenie, mają kilka trybów. Jest wiele ciekawych i oryginalnych broni, masę artefaktów i czapek, dających wiele bonusów do statystyk. Prócz tego w grze są "rasy" czyli specjalne postacie, każda ma inne specjalne umiejętności.  :D Grę zacząłem w 2011 roku, gram do dziś i nie zamierzam przerwać.  ;)

Opublikowano

Gotchic 5lat, gotchic 2 7 lat, Metin  3lata, lol 1rok, Battlefield heroes 5lat, Aliance of valiant arms 2lata, cs:go pół roku bo ukradli złodzieje konto, Gotchic 3 2lata, Combat arms Rok, Tzar 2 lata, Twierdza krzyżowiec 2,5 roku Heroes 5 rok, Noi oczywiście Capitan Claw 6 lat i sporadycznie wracam do każdej. 

Opublikowano

Final Fantasy IX.

Znam ją od 13 lat.

Jako 5latek grałem w nią.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Metin jakies 4 lata i tego żaluje

2 lata combat arms, twgo juz nie bo graja tam fajni ludzie i wgl. Fajna atmosfera. Gralwm oczywiscie z krotszymi i dluzszymi przerwami .

Aktualnie fifa world, nba, lol i gry na tel. Wszystko sporadycz ie bo nadszedl czas nauki

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...