Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać peta/zwierzaka do kamer moda?

asd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdzie nie ma oczywistej i jednoznacznej odpowiedzi szukam jak dodać PETSa na kamermodzie aby działał na virtualmt2, sądze ze tysiace  graczy ma  tym problem i szukaja rozwiazania. PILNE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Probowalem sposobem na metin2mod z tymi mapami lecz dalej petsa nie moge przywołać, trzeba go zrobic aby był jako item, ktoś tak probował i mu wyszło ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Probowalem sposobem na metin2mod z tymi mapami lecz dalej petsa nie moge przywołać, trzeba go zrobic aby był jako item, ktoś tak probował i mu wyszło ?

Jako item to możesz zrobić pieczęć powiedzmy czyli plik .tga, odpowiednie wpisy etc. a ty musisz mieć jeszcze model zwierzaka jeśli

chcesz aby wszystko działało poprawnie.

Opublikowano

Nie bardzo cię rozumiem, może chcesz się pochwalić swoją wiedzą czy coś... ale logicznie

Gram na virtualu, mam petsa, jak wchodze na kamermodzie to w EQ nie mam petsa  i nie mogę go używać, chcialbym go dodać do kamermoda, zeby byl normalnie widoczny, jak to moge zrobić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie bardzo cię rozumiem, może chcesz się pochwalić swoją wiedzą czy coś... ale logicznie

Gram na virtualu, mam petsa, jak wchodze na kamermodzie to w EQ nie mam petsa  i nie mogę go używać, chcialbym go dodać do kamermoda, zeby byl normalnie widoczny, jak to moge zrobić ?

Chcę Ci pomóc a nie pochwalić się. :D

Ale ty mówisz o pecie w EQ czyli tak jakby o pieczęci, a ja mówię o pecie w grze.

Ty chcesz dodać wygląd/item pieczęci w EQ do moda razem z możliwością przywołania tego peta żeby sobei chodził itd. tak?

Opublikowano

Widac go nie musi byc, 

Wiadomo jak to kamermod, brakuje kilku rzeczy, zbrojki itp, i wlasnie brakuje na nim systemu petów, i chciałbym to naprawić, chodzi mi tylko aby peta było mozna uruchomić, nie musi byc go widac wazne aby działał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...