Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta PREMIUM.

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie kupić premke do mc bo już większość modlauncherów i serwerów wymaga tego i niestety dla non premek robi się coraz gorzej. Mam pytanie odnośnie zakupu, na stronie allegro zauważyłem taką ofertę:

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-24-7-firma-i4564994573.html

Czy to są jakieś żarty czy to jest na serio ta cena którą tam widze? Bo zwykle minecraft chodzi po 100 zł a tutaj jest za 2 zł niecałe o.O

Czy można śmiało kupować tego gift coda czy raczej należy się wstrzymać? Bo jak narazie najwięcej osób chyba kupiło stąd.

Co o tym sądzicie ?

P.S

Mogą być jakieś haczyki w tym?

Opublikowano

W "Regulamin" masz tam napisane coś takiego:

1. Brak możliwości zmiany hasła, maila oraz wyglądu postaci.
2. Nie biorę odpowiedzialności za utworzone blokady, hasła na serwerach.
3. Konta są kontami współdzielonymi

Wniosek:

Nie zmienisz do tego konta hasła ani emaila, więc osoba, która je sprzedaje będzie miała nadal dostęp do konta mimo iż konto sprzeda. Nie zmienisz także skina postaci. Jeżeli ktoś grał na tej postaci na xx serwerze i Ty bd chciał także na tym samym serwerze pograć to nie dasz rady bo będzie utworzone już jakieś hasło albo będziesz miał bana na danym serwerze. Konta są kontami współdzielonymi czyli więcej niż 1 osoba gra na tym samym koncie.

Nie polecam Ci kupować konta MC na allegro, jeżeli chcesz już je kupić to zrób to przez stronę MC i wtedy masz pewność, że nie będziesz miał żadnych problemów z kontem.

Opublikowano

Wniosek:

Nie zmienisz do tego konta hasła ani emaila, więc osoba, która je sprzedaje będzie miała nadal dostęp do konta mimo iż konto sprzeda. Nie zmienisz także skina postaci. Jeżeli ktoś grał na tej postaci na xx serwerze i Ty bd chciał także na tym samym serwerze pograć to nie dasz rady bo będzie utworzone już jakieś hasło albo będziesz miał bana na danym serwerze. Konta są kontami współdzielonymi czyli więcej niż 1 osoba gra na tym samym koncie.

Nie polecam Ci kupować konta MC na allegro, jeżeli chcesz już je kupić to zrób to przez stronę MC i wtedy masz pewność, że nie będziesz miał żadnych problemów z kontem.

Tak tylko problem jest taki że ja nie posiadam konta bankowego ani internetowego i w tym tkwi problem. Jedyna możliwość to przelew pocztowy ale nie wiem czy to jest mozliwe.

Opublikowano

Tak tylko problem jest taki że ja nie posiadam konta bankowego ani internetowego i w tym tkwi problem. Jedyna możliwość to przelew pocztowy ale nie wiem czy to jest mozliwe.

Tak można zrobić przelew pocztowy na konto bankowe tylko jak kupisz to w wiadomości dla sprzedającego napisz, że nie posiadasz konta bankowego i zrobisz przelew pocztowy na podany numer bankowy w "PŁATNOŚĆ" i możesz spróbować się dogadać tak, że zrobisz mu zdjęcie bądź skan potwierdzenia przelewu i może poda Ci wcześniej login i hasło do konta bo jak się na to nie zgodzi to będziesz musiał czekać aż przelew wejdzie na konto a zwykły przelew pocztowy na konto trwa 3-4 dni. Po za tym ma podany numer GG, email oraz telefon więc napisz do niego bądź zadzwoń i się dowiedz dokładnie co i jak :)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo możesz kupić konto premium na oficjalnej stronie Minecrafta poprzez PSC. Oczywiście jak każdy mogę się mylić.

Opublikowano

Konta nie opłaca się kupować, pisze, że konta są współdzielone - Koleś sprzedaje kilku osobom to samo konto.

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

nie kupuj nie warto pare osob na jednym koncie hmhm  lepiej uzbierac te 20 € i kupic z minecraft.net :) polecam paypalem placic :)

Opublikowano

Kolega kupił przez paysafecard, czyli jest taka możliwość. A co to tego "konto współdzielone" to w 100 % NIE polecam. Dlaczego? Sam miałem przez chwilę takie konto więc powiem ci jak to wyglądało. Mogłem grać na mniejszych serwerach premium takich jak skydoesminecraft, bo na hypixelu siedzialo na raz 15 chłopa i nie dało się w nic zagrac, bo każdy teleportował zegarkiem na inną grę co parę sekund. No nie ma bata. Na wielu serwerach byłbyś zbanowany bo jakieś dzieci używają killaury. A jak nie jesteś zbanowany to na większości serwerów ktoś był i ma tam hasło. I ostatni minus. cały czas będzie pisać, że musisz zrestartować grę by dołączać do serwerów, a to oznacza, że jakiś inny kolo włączył launcher.

Krótko mówiąc - takie konto jest gówno warte, i szkoda tych 2 zł na to.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Nie opłaca się. Tak jak zauważył @AdrenalinaPL - jest haczyk. Jeśli chcesz mieć konto współdzielone to poszukaj na internecie, bo jest tego cała masa, choć ja i tak uważam, że to się nie opłaca.

Na oficjalnej stronie kupisz premium za 80 zł (mniej-więcej), ale za to będziesz miał pewność, że nikt tego konta nie używa i jest tylko Twoje. ;)

Opublikowano

Tak można zrobić przelew pocztowy na konto bankowe tylko jak kupisz to w wiadomości dla sprzedającego napisz, że nie posiadasz konta bankowego i zrobisz przelew pocztowy na podany numer bankowy w "PŁATNOŚĆ" i możesz spróbować się dogadać tak, że zrobisz mu zdjęcie bądź skan potwierdzenia przelewu i może poda Ci wcześniej login i hasło do konta bo jak się na to nie zgodzi to będziesz musiał czekać aż przelew wejdzie na konto a zwykły przelew pocztowy na konto trwa 3-4 dni. Po za tym ma podany numer GG, email oraz telefon więc napisz do niego bądź zadzwoń i się dowiedz dokładnie co i jak :)

Ale chodzi ci teraz o mc z oryginalnej strony czy z allegro?  :huh:

Opublikowano

Ale chodzi ci teraz o mc z oryginalnej strony czy z allegro?  :huh:

Kup na minecraft.net, możesz płacić przez PSC. Tamta oferta to s**t. Tyle.

Opublikowano

Wniosek:

Nie polecam, lepiej kupić z minecraft.net ;)
Opublikowano

Powiem, ci szczerze że już nie warto kupować Premki.. dlaczego?  ta oferta ,,Allegrowicza''  to jest współdzielone konto a na necie masz tego ponad 200 stron... po za tym Allegrowicz jest zwykły cwaniak i oszust tyle w temacie :]

Opublikowano

Nie polecam tego :P Kiedyś to kupiłem to nie dość że możesz dostać nick który ci sie nie podoba to po paru tygodniach tego konta już nie bedziesz mieć ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...