Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak odpowiedzi na systemie Vista

xlKoksu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Wgrałem orginalny system Visty (Ultimate 32bit) który dostałem razem z laptopem wszystko jest ok oprócz LC (testowane kilka serwerów) nie wiem w ogóle o co chodzi ...Rycka i tytana ładuje mi normalnie grać idzie bez problemu ale gdy już np. chcę zalogować się na innej postaci szelma czarka itd. to w ogóle mi nie ładuje tych postaci... ciągle mam "brak odpowiedzi" na Xp działają wszystkie postacie bez problemu. Zależy mi na Viście... Wie może ktoś jak sobie poradzić z tym głupim problemem?? 

post-1238933-0-27515000-1411286692_thumb.jpg

Opublikowano

Podczas instalacji zawsze włączam firewall. Jako Administrator nic nie daje, jak zmieniam tryb zgodności to wczyta bez problemu każdą postać tylko że jak się ruszę od razu ścina... Trudno :(

Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Jeśli masz komputer dobry, to polecam po prostu system zmienić na xp lub 7 ;)

Wiem dobrze, że Vista nie nadaje się do gier (miałam go jeszcze za czasów, gdy wciskali go do każdego laptopa xD ).

xxx

Nakłanianie do piractwa

-Neoxyh

//Za podobny post w innym dziale nie dostałam 15 pkt xD Ahh te spinki Neosia <3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeśli masz komputer dobry, to polecam po prostu system zmienić na xp lub 7 ;)

Wiem dobrze, że Vista nie nadaje się do gier (miałam go jeszcze za czasów, gdy wciskali go do każdego laptopa xD ).

xxx

Nakłanianie do piractwa

-Neoxyh

Właśnie skończyłem wgrywanie Xp :p 

Opublikowano

Jak ja grałam na Viscie to też miałam problemy, znaczy nie takie jak Ty ale np. nie wczytywało mi tekstur w Kapeli czy Akan, jak zmieniłam system na 7 to od razu wszystko zaczęło sprawniej działać. Vista po prostu jest specyficzna i nie wiem od czego to zależy, możliwe że też może być kłopot z Twoim komputerem... w sensie że razem z Twoim systemem operacyjnym nie wspiera niektórych funkcji gry (nie wiem, gdybam sobie :P). Więc kombinuj z trybem zgodności itd.

Opublikowano

Właśnie skończyłem wgrywanie Xp :P

Powiedz, czy reinstall Ci pomógł :P Wtedy będzie wiadomo, czy to było problemem (choć jestem pewna, że tak).

@ down po czwarte piszesz nie na temat, proszę dać sobie 5% za spam ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

//Za podobny post w innym dziale nie dostałam 15 pkt xD Ahh te spinki Neosia <3

Po pierwsze nie spinki, po drugie w drodze przypomnienia, po trzecie takie rzeczy na PW.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powiedz, czy reinstall Ci pomógł :P Wtedy będzie wiadomo, czy to było problemem (choć jestem pewna, że tak).

@ down po czwarte piszesz nie na temat, proszę dać sobie 5% za spam ^^

No działa bez problemu na innym systemie :)

Opublikowano

No działa bez problemu na innym systemie :)

To wydaje mi się, że to może być sprawa Twojego komputera & Visty, że jest to tak jakby... złe "combo". :D Więc możesz zostawić sobie inny system operacyjny, zresztą Vista jest o wiele gorsza np. od takiej siódemki. 

Opublikowano

To wydaje mi się, że to może być sprawa Twojego komputera & Visty, że jest to tak jakby... złe "combo". :D Więc możesz zostawić sobie inny system operacyjny, zresztą Vista jest o wiele gorsza np. od takiej siódemki. 

Komputer ma gófno do tego. Vista nie jest systemem do gier i tyle, nie nabijaj se postów bezsensownie o.O

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Komputer ma gófno do tego. Vista nie jest systemem do gier i tyle, nie nabijaj se postów bezsensownie o.O

To nie jest nabijanie postów, bo akurat na mojej ilości postów mi nie zależy. Po prostu tak wydaje mi się, bo jak ja grałam na Viscie to nie miałam takich problemów... a jeżeli byłby to faktycznie całkowicie problem Visty to każdy użytkownik tego systemu operacyjnego miałby taki sam problem. ;) 

Opublikowano

Nie "gófno" na 7 działa LC też bez żadnego zarzutu :)

Opublikowano

Uwierz, ze ja w lc gralam na takim zlomi, ze wgl nie powinno dzialac. Fakt, ze lagi byly ale dzialalo xD wiec to jest tylko wina tego systemu. I sorry, nie wiem czemu ale zdawalo mi sie ze to jest post wladcy neosia dlatego naskoczylam xD

zdawalo mi sie ze to jest post wladcy neosia dlatego naskoczylam

Jak coś jeszcze masz mi do powiedzenia, to zapraszam PW.

-Neoxyh

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...