Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sposobu na darmowe sm

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam sposobu na darmowe sm. Wrócilem do gry po długiej przerwie i musze mieć yangi :D.  wszedłem w spis sposobów ale temat "300 sm dziennie" jest zamknięty.Więc jeśli ma któs jakiś sposób i mógłby go podlinkować byłbym bardzo wdzięczny.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Mój sposób to zarabianie na subskrypcjach sms . Mam stałą nisze więc 50-200zł dziennie nie dotykając kompa (bloga mam). A są i geniusze którzy zarabiają po 1k zł dziennie na blogach/yt/fb . Później kase przelewasz na konto bankowe i kupujesz na allegro co chcesz xD + nie ten dział.

BUM

Opublikowano

Załóż pare kont na metin2.pl, oczywiście każdy na innym mailu.

Teraz należy czekać, aż przyślą Ci ofertę, tzn. co jakiś czas gameforge zachęca do gier na androidzie. Za wbicie w tej grze 8lvl wysyłają kupon na 25-35sm. :) 

im więcej kont i maili, tym więcej kuponów. :) Kupony można realizować na jednym koncie.

Opublikowano

Mój sposób to zarabianie na subskrypcjach sms . Mam stałą nisze więc 50-200zł dziennie nie dotykając kompa (bloga mam). A są i geniusze którzy zarabiają po 1k zł dziennie na blogach/yt/fb . Później kase przelewasz na konto bankowe i kupujesz na allegro co chcesz xD + nie ten dział.

Dział dobry. :)

Co do darmowych sposobów na SM to już nie to co kiedyś. Jest sposób poprzez zmianę IP na zagraniczne kiedyś dało się na tym wyciągnąć nawet 30 SM dziennie, a ostatnio 4 miesiące temu to testowałem, to przyszło 2 SM, więc nie warto..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...