Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack ?! Niesłuszne Bany...?

KubasekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od jakiegoś czasu (od wczoraj) w moim Minecrafcie zaczęły pojawiać się różne bugi. Gdy pogram z 1-2 godziny i mam mc ustawionego by było jak najwięcej fps to gra mi dosłownie szaleje... Mam 70fps a chodze jakbym mial potke speeda 4-5 i mnie cofa mocno. Jak tak czasem dostane podczas klepy/itp to dostaje niesluszengo bana na hiplay itp za speed hack... Proszę o jak najszybszą rekrutacje gdyż muszę wykopać fose 10kratek na kleszczu ^_^

Komputer: (niewiem czy trzeba)

Windows XP / Service Pack 3 / Wersja 2002

2.21 GHz / 1 GB Ram

AMD Athlon 64X2 Dual / Core Processor 4200+

Kartę graficzną mam chyba odinstalowaną lub jest schowana. Wiem że miałem NVIDIA GeForce ;/

Za pomoc dam full lajkow

Opublikowano

Nie pomaga, tylko jedynie jak zresetuje komputer to na 30min ustępuje. Better sprint mam na 'R', optifine i rei minimap (no forge)

Nic nie pomaga, niewiem co robic

Ps. chciałem robić formata dysku 'C' ale sie boję o karte graficzną, pliki systemowe bo niemam ich na płytce (mam ale nie umiem instalowac ;3) (ma ktoś jakiś sposób na usunięcie wszystkich plików prócz windowsa? Które przenies od karty graficznej itp)

Opublikowano

Zapewne problemy z Javą lub z minecraftem.

Przeinstaluj te dwie rzeczy i zobacz czy jest wszystko ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...