Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nomt.hopto.org ///NARUTO OTS/// 29 klas !

katamache

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapodaj jakieś screeny :v

Poza tym czcionka pali w oczy i nie można nic przeczytać.

nie polecam po 1-2 dniach jest restart charow :D caly czas cos zmieniaja i nie poprawiaja nawet podstawowych bledow graficznych

Opublikowano

nie polecam po 1-2 dniach jest restart charow :D caly czas cos zmieniaja i nie poprawiaja nawet podstawowych bledow graficznych

Jak na razie to tą prezentacją jeszcze bardziej mnie zniechęcił do wejścia na serwer ^^.

Czy ja mam wrażenie, czy ludzie stawiają coraz to gorsze serwery ;f.

Opublikowano

Jak na razie to tą prezentacją jeszcze bardziej mnie zniechęcił do wejścia na serwer ^^.

Czy ja mam wrażenie, czy ludzie stawiają coraz to gorsze serwery ;f.

wg. mnie poprostu coraz mniej osob umie stawiac ots a Ci nowi chca gotowy serwer i stawiaja takie crapy co padaja po paru dniach.

np. shadowcores powstawalo pare lat ( info od Gesiora ) i widziesz efekty a tu ludzie chcą się nachłapać nic nie robiąc.

Opublikowano

przędziesz tego nawet ots nie można nazwać... teraz są takie lata że dzieciaki nie umieją a pobierają gotowce stawiają tylko dla siana.. tak jak by z tego kokosy się zarabiało... banda debili normalnie co trzeci temat to ots gotowiec... jedynie co można zrobić to nie wchodzić na niego i w ten sam dzień co powstał padnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...