Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt] Do Znawców Szamana

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie...

Moje pytanie brzmi (bo na metin2board nikt nie raczył odpowiedzieć) Czy jeżeli mam jesionka/antyka z um na - to czy pomoc smoka ma mniejszą szansę na krytyka, ?

Odp nagradzam 5

@down thx 5dla ciebie

lastfmred.gif

Opublikowano

Nie to nie zmienia ilości % na krytyka. Możesz mieć więcej krytyka mając więcej INT lecz jesion/antyk nic nie zmienia :)

11.jpg

Opublikowano

Tak, umiejętności to umiejętności, a Pomoc Smoka jest umiejętnością. Im wyższy + do obrażeń umiejętności tym więcej krytycznych obrażeń dodaje Pomoc Smoka.

Opublikowano

@up

ta so OBRAZENIA UMIEJETNOSCI, a nie umiejetnosci wiec nie ma znaczenia z pomoca smoka czy bedziesz mial -20 czy +34 :P laduj jak najwiecej inta i bedziesz mial duzo % na kryta ;p

dajcie --;P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Pomoc ,błogo , odbicie można porównać do aury , czarowanego , czarowanej itd . Moja odpowiedz brzmi Obrazenia umiejetnosc nie zwiekszają /zmniejszaja % pomocy na to działa tylko INT

Opublikowano

Im masz więcej inteligencji , tym więcej szansy na kryta w Pomoc Smoka, a um. to zwiększa zadawane dmg skillami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...