Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Brickforce

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

929871411231107990090.png

Stronka gry:

http://www.brick-force.com/pl

Informacje o grze:

Ta strzelanina oparta na koncepcji sandboksu (piaskownicy) pozwala graczom

klocek po klocku tworzyć światy i mapy, o jakich marzyli. Gracze mogą udostępniać społeczności

swoje wirtualne „podwórka” i wykorzystywać je jako tło do rozgrywania dynamicznych strzelanin.

711741411231224990090.png

Gra jest dość popularna, ciągle są jakieś nowości, dodatki i inne tego typu rzeczy.

Ja bym z wielką chęcią pomógł w rozbudowie tego działu jak pewnie dużo innych użytkowników.

Opublikowano

Była już na forum i na początku było zainteresowanie ale z czasem ta aktywność malała i malała aż dodali dział do inne fpp tam też dział tylko umierał aż wreszcie został usunięty całkowity dlatego myślę że ponowne wstawienie go jest błędem dlatego jestem na nie.

Opublikowano

Była już na forum i na początku było zainteresowanie ale z czasem ta aktywność malała i malała aż dodali dział do inne fpp tam też dział tylko umierał aż wreszcie został usunięty całkowity dlatego myślę że ponowne wstawienie go jest błędem dlatego jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...