Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Moderatorów...

iPlayCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzacie trochę z tymi przypiętymi tematami?

na 30 tematów na stronie 18 z tego jest przypięte...

12 tylko zwykłych tematów zostaje...

Weźcie lepiej coś z tym zróbcie

Pozdrawiam ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

zrobcie subfora z tymi przypietymi tematami ...

Sui i seba macie + ;d

bannervkh.jpg
Opublikowano

też im to powtarzam cały czas. Niestety będę na to reagować inaczej jak tego nie zrobią dzisiaj..

Opublikowano

Dobry był pomysł z tym że w jednym temacie wszystkie przypięte tematy ale jak to było raz w dziale prywatne serwery to kilka dni po takim czymś przypinali nowe...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Jestem ZA ! Też mnie to wkurza ! Ponad połowa to przypięte ; / Niech coś z tym zrobią. I żeby nie było że ten temat jest nie zgodny z działem, bo kokosz i tak na PW by nie odpisał

Opublikowano

No to trzeba powierzyć jakiemuś odpowiedzialnemu usrowi, żeby się tym zajął, jeśliby się zgodził. Ktoś by mu tylko musiał podsyłać nowe temaciki, kiedyby go nie było, a one utknęły by już daleko pod spamem.

Prócz tego jestem za stworzeniem tematu w którym umieszczałoby się czyste tabele, które najczęściej są uszkadzane przez innych, żeby nie było tyle tematów z prośbami o pliki, lub stworzenie tematu, w którym można by o nie prosić.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Proszę

Macie w podpiętych bodajże 5 lub 6 tematów + regulamin

Sami chcieliście więc macie

Ale ja mam dla was też niespodziankę...

To jest ukryta treść, proszę

Proszę się zapoznać z Pkt 16...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ja się mogę tym zająć, sebasebase@ ja raz miałem ten temat ^^ Poszedł w dal... a przez opcje szukaj nie moge go znaleźć, jakby był ktoś chętny może poszukać mojego tematu: "Wszystkie przypięte w jednym"

Opublikowano

Pkt 16 jest dodany

Jeżeli nie będzie czegoś w spisie wasza Wina

Marian nie jest bogiem i nie ogranie każdego tuta więc musicie go informować na PW...

Temat zamykam sam spam

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Pkt 16 jest dodany

Jeżeli nie będzie czegoś w spisie wasza Wina

Marian nie jest bogiem i nie ogranie każdego tuta więc musicie go informować na PW...

Temat zamykam sam spam

Przepraszam ale od czego pan jest ?? Z tego co widze rowniez jestes Moderatorem CALEGO DZIALU METIN 2 i prosze nie zwalac tej roboty tylko na Mariana ale i samemu wziasc sie do tej roboty.. a jak ciezko to poinformowac reszte modow....

A jak spam sie szerzy to chyba mozna by usunac posty zawierajace spam czyz nie ?? Nie zbijaj bakow tylko do roboty.. Inni rowniez...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...