Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz dobrego Technika/Mistrza Gry? Zajrzyj tutaj! Duże doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, ależ oczywiście jestem pro elo fake który chcę w ch*** robić każdego po kolei :-) nie mam co robić, tylko ludzi w kija?

Ciekawa wizja. Masz mojego super fake, potwierdzenie że taka osoba jak ja nie istnieje:

237631411237861145589.jpg

No i oczywiście moje doświadczenie też fake, a w prezentacji Concordii dalej widnieje mój nick jako technik:

864491411237862145589.jpg

Także dla Ciebie poszukałem śladów o serwerach gdzie byłem w team i gdzie są moje nicki w prezentacjach itp itd:

639261411237862145589.jpg

738711411237862145589.jpg

Także możesz zajrzeć w ten temat gdzie udzieliło się kilka osób z którymi współpracowałem: 

No ale przecież jestem fake. :-)

Nie podpisuj sie pod czyms czego nie robiles, przypominam ci ze ani do longju66 ani do innych serwerow w ktorych bylismy razem w Team nie zrobiles nic procz opierdalania sie i udawania wielkiego administratora (bajkopisarza). Całość robiłem ja i ciagle poprawiałem po tobie wszystko moj drogi:) 
PS. Tenior to jego stary znajomy ktorym sie zawsze bronil wiec nie dziwne ze go tu poleca jako super administratora.

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...