Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 mod pandoramt2

toffik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy loguje się do gry na pandore poprzez moda zaraz po wejściu do gry mod wyłącza się i pojawia się jakieś okno ze znakami zapytania.... inne serwy działają normalnie... Pobierałem pandore od nowa i dalej to samo HELP!!!!!

Opublikowano

zrobiłem wszystko tak jak pisałeś i gdy odpalam moda wyskakuje mi jakiś błąd a w nim :"The dynamic link library'DevIl,dll; could not be found"

Spatchowałeś clienta PL'a ? :3

Szukam osoby która za sponsoruje serwer Only_Dd2!

Kontakt - PW!

Opublikowano

okej to tak... pobrałem wszystkie pliki których brakowało i teraz wyświetla mi się nowy błąd a mianowicie: "FATAL ERROR! File not exist: pack/Index"

Opublikowano

okej to tak... pobrałem wszystkie pliki których brakowało i teraz wyświetla mi się nowy błąd a mianowicie: "FATAL ERROR! File not exist: pack/Index"

A po zainstalowaniu PL'a odpaliłeś go żeby się spatchował?

Prawdopodobnie nie, musisz to zrobić żeby wszystkie pliki się pobrały, następnie wrzucasz moda, odpalasz i grasz. ;)

Uruchom plik patchupdater.exe jako administrator i poczekaj aż patcher zainstaluje wszystkie pliki.

Opublikowano

Pobrałem instalke ze strony metin2.pl, włączam ją i najpierw pisze pobieranie, potem instalacja i następnie się włącza patcher... na metin działa normalnie lecz gdy wrzucę tam moda to nie chce się uruchomić...

Opublikowano

Pobrałem instalke ze strony metin2.pl, włączam ją i najpierw pisze pobieranie, potem instalacja i następnie się włącza patcher... na metin działa normalnie lecz gdy wrzucę tam moda to nie chce się uruchomić...

Sprawdź czy ściągnąłeś dobrą wersję, ma być 2012sf:

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

Odpalasz przez plik metin2mod_2012sf, jako administrator a nie przez metin2.exe

Opublikowano

To jak pomoże mi ktoś?! na laptopie miałem clienta pandory z 2013roku wrzuciłem tam moda i działa potem zgrałem go na komputer stacjonarny i pojawia się znowu ten błąd ze znakami zapytania.... co to może być???????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...