Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatnośc Visa , Rynek Steam , Zwrot gotówki POMOCY !

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jako , że cięzko pracowałem żeby sobie zarobić 500 zł postanowiłem je przelać na steam . Dokładnie to poprosiłem tate żeby zrobił mi przelew na steam za 100 euro przez visa . Po zrobieniu tego mój rynek steam został zablokowany :

Twój Portfel Steam został zasilony funduszami przy pomocy nowej metody płatności. Nie będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności, dopóki te fundusze nie zostaną zweryfikowane. Możesz zweryfikować je teraz albo poczekać aż ograniczenie automatycznie straci ważność w dniu 24.9.2014 22:17:11.

A więc postanowiłem to "jakoś" zweryfikować :

Dokonaliśmy dwóch obciążeń tymczasowych (blokad) na nowej metodzie płatności:

Obciążenia tymczasowe (blokady) mogą posiadać tytuł „Steampowered.com” lub „Steam Powered Games”.

Visa zakończona ****

Podaj dokładne kwoty obu obciążeń tymczasowych (blokad). Kwoty muszą zostać podane w walucie obcej:

(Nie przewalutowuj obciążeń samodzielnie - skontaktuj się ze swoim bankiem lub zaloguj się do swojego konta online, aby zobaczyć wartość oczekujących autoryzacji w walucie obcej)

Prosiłem ojca żeby mi to zrobił ale jak to ojciec on się bał , że go okradną że to hakerzy itd itp . Ile bym nie prosił to mi się nie uda . A więc postanowiłem to jakoś sam wykminić powpisywałem tam coś i nagle BANG ! 

Została już dokonana maksymalna liczba prób weryfikacji. Fundusze zostaną zwrócone na twoje konto zgodnie z polityką banku - ten proces może trwać do 10 dni powszednich.

I teraz pytanie . Czy te moje 100 euro na steamie zniknie (bo narazie je mam) i wrócą na konto bankowe ? czy jak ? Czy po tych 5 dniach będę mógł to wydać ? Nie mam pojęcia . Dziękuje za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trzeba było poczekać , aż steam sam zweryfikuję wpłatę . CO do euro to niewiem jak to będzie , ale skoro oddadzą Ci pieniądze to i zabiorą walutę ze steam. Dlatego dla tak poważnych rzeczy ( 500zł piechotą nie chodzi) nie wpisuję się byle czego do rubryczek , bo gdybyś miał jakieś problemy z tą transakcją to byś jej nawet nie mógł uzasadnić albo prosić o zwrot pieniędzy bo wpisałeś jakieś randomowe dane . Dlatego na przyszłość lepiej wpisać prawdziwe dane niż potem żałować że się coś popsuło .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...