Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy

Falubaaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale chodzi mi o takie co daja pkt bo nie wszystkie daja ;)

Tutaj masz rację nie wszystkie działają. Do robienia punktów będzie Ci potrzebny programy najlepiej Hide My IP(Nie zawsze działa bo nieraz wyskakuje jakiś błąd ale proszę się tym nie przejmować za jakieś 2H raczej bedzie już dobrze), Email na yahoo.com.

Download Hide MY IP:

KOD

http://www.hide-my-ip.com/

1.Włączamy Hide My IP i naciskamy Hide MY IP.

2.Czekamy aż nam wyszuka IP , najlepiej żeby IP było z United States lub United Kingdom, a jeżeli wyszuka nam IP z jakichś innych lokalizacji to poprostu naciskamy ,, STOP HIDDING IP'' i od nowa HIde my IP.

3.Jeżeli mamy już IP z np United KIngdom to teraz włączamy przeglądarkę(najlepsza Mozilla Firefox), następnie logujemy się na playspan.Na start otrzymujemy 100 pkt, więc jeżeli chcemy szybko premium gold na 3 dni to wchodzimy w Ulitmate Points Nastepnie tam będzie rubryka żeby wpisać Code to wpisujemy : 1111-1111-XMASMGF-236959. Jest również stronka na której pojawiają się co jakiś czas kody od playspana np na darmowe 50 pkt . Oto link do strony :http://www.retailmenot.com/view/store.playspan.com.

4. Co do wypełniania reklam to nie ma jakiejś specjalnej filozofii. Jak jest name to wpisujemy jakieś imie takie zagranicznie np Johny czy cos, a last name to nazwisko a tam to byle co wpisujemy.Jeżeli mamy IP naprzykład United Kingdom(UK) to dane takie jak Nr telephonu czy Adres wpisujecie takie jak są z tej strony:

http://www.anglia.zagranica.net/przydatne-linki/

Natomiast gdy wyszka nam IP w naszym programie Unites States(US) to niestety będzie trzeba poszperać w google.KONIECZNIE TRZEBA WPISYWAĆ TAKIE DANE ( CHODZI O TELEFON I ADRES) JAKIE SĄ W KRAJU KTÓRYM WYSZKAŁO NAM HIDE MY IP.

[b]NAJLEPIEJ WYPEŁNIAĆ REKLAMY TAKIE OD 0-30 PKT BO NAPEWNO WEJDĄ PUNKTY. JA MAM SPRAWDZONĄ REKLAME NIE PAMIETAM JAK ONA SIĘ NAZYWA ALE JEST ZA 60 PKT I WCHODZĄ PKT . BODAJŻE MA ONA IKONKE TAKĄ Z BUTAMI.

[/b]

MYŚLĘ , ŻE MÓJ PORADNIK PRZYDA SIĘ KOMUŚ.JEŚLI WAM POMOGŁEM DAJCIE 5 LUB +

DO ZOBACZENIA !

EDIT: SORY ZA SPAM ALE NIE TO NACISNĄŁEM I 2 RAZY TO SAMO NAPISANE JEST . JEŻELI JEST TO MOŻLIWE TO PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO JEDNEGO POSTU BO PO CO 2 TE SAME.Z GÓRY DZIĘKUJE I JESZCZE RAZ SORY ZA SPAM ;/

Edytowane przez pawelek01