Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

eryk341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam kilka pytań

1. jak zarobić bootsy ;D?

2. jak mieć jakiś dobry samochód

3. jak znaleźć team może ktoś odpowiedzieć ;d

z góry dzięki ^^

Opublikowano

xxx

Handel poza Giełdą MPCforum jest zabroniony.

z góry dzięki ^^

1. Najlepiej kupić, bo zarabianie nie jest opłacalne (wymaga dużo czasu i generuje małe zyski). Polecam aukcje np. na allegro, na których można doładować SB taniej :)

2. Kupić... :D

3. http://www.mpcforum.pl/forum/821-mpc-racing-team/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Handel - handlem, wle jak szuka pomocy to moge takową zaoferować :) nie każdy ma na 1lvl 6 aut i boosty

A wracając do boostów polecam serwis dogry.(pl) jak zdobędziesz 1999pkt to możesz debrać psc o wartości 20zł - ja już 3 wykożystałem takowe.

A co do klanów na oficialnej stronie worlda po polsku na FB masz liste klanów.

Opublikowano

1. Nie opłaca się bawić w darmowe boosty. Jeśli jednak chcesz to masz ankiety, lecz zupełnie się nie opłaca. SB możesz też zarobić przez kod dawany przez twórców (raz na ruski rok), lub po prostu kupić.
2. Kupić. Zarabiasz IGC w grze i kupujesz autka z rotacji :)
3. http://www.mpcforum.pl/forum/821-mpc-racing-team/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Eryk pw oczywiście jeżeli chcesz dobre konto 1lvl - normalnie masz na 1lvl 1auto na start i jeden slot dodatkowo, ja posiadam 6 aut na start...

Opublikowano

@TheVolume zamieszcze liste kont, ale tylko jak mi za to banana/warana czy tam czego nie dasz.

To co powiem od ręki to na każdym z tych 6-ciu jest obowiązkowo A1 clubsport quattro - kox B klasy oraz Flexor - unikatowa ozdoba garażu.

Liste nazw kont i reszty aut do nich przypisanch dodam później bo z TejpTalka pisze

Opublikowano

IGC to te bankoty ;p w takim razie jeżeli np w paczce za 100k wypadnie mi np Karoseria ( podaje przykład ) to ona będzie za darmo ? czy za te pierdolone boosty /

Opublikowano

IGC to te bankoty ;p w takim razie jeżeli np w paczce za 100k wypadnie mi np Karoseria ( podaje przykład ) to ona będzie za darmo ? czy za te pierdolone boosty /

Jeśli kupisz pakiet kart za IGC to nagrody z niego otrzymane automatycznie wpadają do Twojego magazynu.

@TheVolume zamieszcze liste kont, ale tylko jak mi za to banana/warana czy tam czego nie dasz.

To co powiem od ręki to na każdym z tych 6-ciu jest obowiązkowo A1 clubsport quattro - kox B klasy oraz Flexor - unikatowa ozdoba garażu.

Liste nazw kont i reszty aut do nich przypisanch dodam później bo z TejpTalka pisze

Do póki nie będziesz próbował sprzedać tych kont, to nie grozi Ci kara :)

Audi A1 i BMW Flexor były za darmo z kodów (BMW można było aktywować nawet 2 razy). Pozostałe auta i 2k SB są również z kodów - za 2mln lajków na facebooku NFSW :)

1lvl to nie jest szczyt marzeń :P 6 miejsc na auta w garażu, kiedy można ich kupić ile się zechce za free to również mało :)

Wystarczy Team Escape Bot + Bug na darmowe miejsca w garażu + 10 minut bezczynności, żeby stworzyć sobie porządne konto do gry :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

A 2k sb nie kusi? Ci co wtedy aktywowali kod to mieli ci co posiadali więcej kont to dobijali itp.

Ja posiadam konta z boostowymi autkami no i te 2k sb...

Opublikowano

Nic ciekawego nie ma, jakby jeszcze tych aut było dużo, a tu mamy tylko 3 kody.

Opublikowano

dobra dzięki wam za wypowiedzi a np napisałeś że wypada do mojego magazynu a powie gdzieś gdzie on jest xD? bo nie ogarniam tej gry ;x jezdzić to rozjebe każdego ale :/

Opublikowano

dobra dzięki wam za wypowiedzi a np napisałeś że wypada do mojego magazynu a powie gdzieś gdzie on jest xD? bo nie ogarniam tej gry ;x jezdzić to rozjebe każdego ale :/

Wchodzisz do kryjówki, później do tuningu (np. osiągów) i w lewym górnym rogu naciskasz strzałkę (wtedy przechodzisz do magazynu).

HB5fLf7.png

Opublikowano

z góry dzięki ^^

1.Najlepiej kupić innej opcji nie ma.

2.Uzbierać np. IGC i kupić możesz użyć Pursuit Bot na szybką kasę.

3.Tego niestety nie wiem.

Opublikowano

1.Najlepiej kupić innej opcji nie ma.

2.Uzbierać np. IGC i kupić możesz użyć Pursuit Bot na szybką kasę.

3.Tego niestety nie wiem.

1. Są inne opcje, ale zdobywanie dzięki nim SB zajmuje dużo czasu, przez co jest nieopłacalne.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...