Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Games podrabia logi za które nakłada restrykcje czatu

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałem w supporcie za co chat restrict dostałem, po zagrożeniu im, że spotkamy się w siedzibie w Irlandii otrzymałem podrobione logi.

Nic takiego nie miało miejsca, co o tym myślicie?

xk08zs.jpg

Opublikowano

po zagrożeniu im, że spotkamy się w siedzibie w Irlandii otrzymałem podrobione logi.

haha lol ta grozba . Jak chcesz cos z tym zrobic to napisz dobry post na reddicie i licz na to ze ludzie z upvotuja albo nie masz szans na nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po zagrożeniu im, że spotkamy się w siedzibie w Irlandii otrzymałem podrobione logi.

haha lol ta grozba . Jak chcesz cos z tym zrobic to napisz dobry post na reddicie i licz na to ze ludzie z upvotuja albo nie masz szans na nic

haha nóż w gardło mayor lag dostanie to sie ogarnie z psychopatą nie ma żartów

Opublikowano

Riot ma prawo równie dobrze za darmo dać Ci perma, skasować konto i napluć do dupy a Ty gówno na to możesz powiedzieć bo akceptowałeś regulamin a że nie czytałeś..

Opublikowano

Riot ma prawo równie dobrze za darmo dać Ci perma, skasować konto i napluć do dupy a Ty gówno na to możesz powiedzieć bo akceptowałeś regulamin a że nie czytałeś..

szary człowieku czytałem regulamin więcej razy niż ty masz lat więc nie próbuj zabłyszczeć

doskonale o tym wiem

Opublikowano

Jeżeli masz dowody, to na mpc tego nie załatwisz.

Ale raczej ich nie masz, bo nikt nie nagrywa co jednej rozgrywki.

Także powodzenia w budowaniu nowego konta.

Opublikowano

szary człowieku czytałem regulamin więcej razy niż ty masz lat więc nie próbuj zabłyszczeć

doskonale o tym wiem

ssij

Ja przynajmniej nie powiększam sobie e-penisa wstawiając kogoś challengera w "plakietce". Wiele razy widzę twoje cebulackie pieprzenie na EUNE w newsach więc ban na czat zasłużony.

Opublikowano

Ziomek jedna rade w lolu masz " pingi "  wyłącz chat , czy to takie trudne ? Jednak nie w tym problem , dla mnie problemem lola jest ^administracja^ nie wiem jak na innych ale na eune  NIE DA SIE NIC , NIE DA SIĘ DOGADAĆ , NIE DA SIĘ ZAPYTAĆ  , lepiej przemilczeć lub "odinstaluj" i po problemie  ^^.  Administacja ci ładnie napisze że wyzywasz innych np. " f**k bosted kids " ale sami nie zwracają uwagi że ku**a typek np. w tamtym sezonie diamond 1 ma w tym silver 2 i zagrane 300 rankedów nie oni mają na to wyj**ne bo na co to ? po co ? Mogę jeszcze dopowiedzieć tyle , że niedawno zgłosiłem do riotu kradzież konta , otrzymałem odpowiedź mianowicie  że na kilka pytań odpowiedziałem źle i nie odzyskam konta o.0 ( ok. odpowiedziałem 100% dobrze z jakiego nr tele rp jakie postacie za np , kto logował się na moje konto , na czyje konto ja się logowałem , . . . ) jednak to za mało dla naszej kochanej administracji . Rzuciłem hasło " zadajcie aktualnemu posiadaczowi konto te same pytania , zobaczymy na ile on zdoła odpowiedzieć "  odpowiedź jaką uzyskałem hmm ?  ? ? Ciekawe co ??   " Prszykto nam ale szanse na odzyskania konta masz tylko jeśli ty odpowiesz dobrze na te pytania " . Ludzie ku**a bo ja pamiętam kogo dodałem jako pierwszego znajomego dwa lata temu 0.o >>? pierwsza kupiona postać dwa lata temu >?>?  co ja pamiętnik " życie gracza lola " prowadzę " ?   ect. ja zrozumiałem to tak " wypie***laj nie otrzymasz żadnej pomocy " dziękuje do widzenia , jednego nałogowego gracza mniej ^.^ oby tak dalej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...