Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archeage problem z odpaleniem, gra znajduje się w procesach

buzun15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mój problem polega na tym, że gdy klikam play to nic się nie dzieje, gra się nie odpala

Dodam, że po kliknięciu play gra znajduje się w procesach menadżera zadań windows

Opublikowano

Zminimalizuj Glyph'a na pulpicie nie pojawia Ci się logo AA i nie ma ładującego się tekstu? U mnie to chwile trwa wiec u Ciebie może jest tak samo? 

Opublikowano

Zminimalizuj Glyph'a na pulpicie nie pojawia Ci się logo AA i nie ma ładującego się tekstu? U mnie to chwile trwa wiec u Ciebie może jest tak samo? 

Nic się nie dzieje

hackshield ładuje się do 2 kresek potem znika i nic dalej

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Musisz wykluczyć folder glyph jak i plik archeage.exe  w procesach oraz plikach, możesz to zrobić wchodząć w ustawienia swojego antywirusa w moim przypadku robi się to tak:

Krok 1:

Otwórz Microsoft Security Essentials --> Ustawienia --> Wykluczone pliki i lokalizacje --> Przeglądaj i przejdź do pliku C:\Program Files (x86)\Glyph --> Dodaj --> Zapisz zmiany

Krok 2:
Wybierz Wykluczone procesy --> Przeglądaj i przejdź do pliku C:\Program Files (x86)\Glyph\Games\ArcheAge\Beta\bin32\archeage.exe (chyba, że Archage jest zainstalowany na innym dysku jak u mnie będzie to D:\Gry\Archage\bin32\archage.exe) --> Dodaj --> Zapisz zmiany

Krok 3: Uruchom Glyph jako administrator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...