Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna pomoc co do gry

mifune147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie w tej chwili gram w vindictusa 63 evie scythe i osobiscie nadal nie rozumiem w jaki sposob tam naprawde mozna sie czegos dorobic( pomijajac fakt ze solowanie bossow na hero ta evie jest dosc ciezkie). Zbieranie ergow wporzadku, ale czy dorabianie sie tym na itemy 4-5kk jest normalne? :P. Teardropy z elchulusa kupujac po 134 seale? to tez zajmie co nanajmniej kupe czasu, nie liczac faktu ze nie zawsze na te raidy sa jakies party a cena 1.8kk~? Jesli macie jakies sposoby ktorymi moglibysce sie podzielic to z checia skorzystam, przelecialem poradniki/filmiki z tego zakresu lecz wszystko to roczniki 2010/2011 xD wiec nie wszystko sie nadal sprawdza:D. Meczy mnie rowniez fakt w jaki sposob mozna dobic att speed, gdyz mam zerowy ;_; a to moim zdaniem niesamowicie by pomogly evie scythe, wiem ze bronie z + od 60 bodajzme maja ten bonus, ale co jeszcze? czym jeszcze moglbym dobic?. i czy sa jakies polskie gildie? :P Jak macie jakas to z checia dołacze!! pozdrawiam serdecznie! ^.-

Opublikowano

att speed :   zwoje do bizuteri np. fast no i w broniach +8 juz sie zaczyna pojawiac att speed, a od 60 poiomu to zalezy ktora bron kazda moze miec wiecej speeda np dreamwalker bronie maja chyba teraz najwiecej speeda

zarabia sie kazdemu inaczej, w wiekszosci na eventach, i to jest ciezka gra dla free usera bo trzeba jednak poswiecic czas na drop, ale dobij 80 lvl i 17k att + i zobaczysz ze odrazu zarabia sie inaczej na misjach w malinie

16k7y4p.png

Opublikowano

@FlyForFun To jest najłatwiejsza gra dla free usera w jaką dotąd grałem

A co do tematu to żeby się dorobić najlepiej chodzić na raidy bo może na nich jakiś wartościowy itemek dropnąć i przy okazji dostajesz seal of bravery ktore możesz wymienć na teardropy, ale pamiętaj ze tymi ulepszaczami za seal nie można handlować, ale możesz stworzyć jakiś item u ferghusa np. z elchulus's teardrop coś z setu apocryphal lub w twoim przypadku light splitter albo joyous cook.  Robienie misji bo za nie dużo złota i expa. Dużo jest sposobów na zarobek ale zbieranie ergów należy chyba do najgorszych. Co do polskiej gildii to jestem w takiej: DzielneWoje . Jak masz jakieś jeszcze pytania pisz w grze do Elektross albo Matheeo spróbuje pomóc ;p 

Opublikowano

@mafi328 skoro to taka łatwa gra to pochwal się ekwipunkiem i postaciami :) ja po 2 latach gry mam zaledwie jedną postac z full eq na 80 lvl 

ulepszanie jest masakryczne, zrobienie itemka na 80 lvl +15 graniczy z cudem, gra nie jest łatwa, stawia wymagania.

16k7y4p.png

Opublikowano

Ja gram chyba półtora roku. Mógłbym mieć pro elo eq, ale za często zmieniałem postać, eq i za bardzo wierzylem w swoje szczescie u ferghusa :D. Mam chyba z 10 wyscrollowanych broni na 70lv+10/11/12 u kota. Grałem wszystkimi postaciami i wszystkie mam 70+ w tym 3 80-tki. W tej grze w miarę łatwo jest osiągnąć może nie set i broń na 80lv+15 ale np. set i bron na 70lv+10 co dodaje już więcej wygody bez wydawania prawdziwej kasy w porównaniu do innych gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...