Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie konta

Sozter55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanie dotyczace wota moze ktos probowal moze ktos wie i mi odpowie:

1. Czy da sie napisac ticket do administracji wota zeby mi zrestartowali konto do zera?

2. Czy jak sie uda zrestartowac to strace czolg premium czy on zostanie?

3. Czy moglbym w Tickecie napisac zeby mi moj aktualny czolg premium zamienili na zloto?

4. Czy jak by sie dalo zrestartowac to wszystkie zakupione miejsca w garazu i koszarach by przepadly?

5. Jesli tak to czy ktos moglby mi w skrocie napisac ajk wyslac takiego ticketa

Z gory dzieki pozdrawiam

Opublikowano

1. Tak

2. Czołgi premium jak i sprzęt explatacyjny premium oraz amunicja premium zostają. 

3. Nie ma takiej możliwość, takie prośby są odrzucane.  

4. Miejsca w garażu pozostają nie wiem co z koszarami.

5. https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/323/18/jak-mog-wyzerowac-przebieg-suby-postpy-w-grze-oraz-statystyki masz odpowiedzi na wszystkie pytania. 

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanie dotyczace wota moze ktos probowal moze ktos wie i mi odpowie:

1. Czy da sie napisac ticket do administracji wota zeby mi zrestartowali konto do zera?

2. Czy jak sie uda zrestartowac to strace czolg premium czy on zostanie?

3. Czy moglbym w Tickecie napisac zeby mi moj aktualny czolg premium zamienili na zloto?

4. Czy jak by sie dalo zrestartowac to wszystkie zakupione miejsca w garazu i koszarach by przepadly?

5. Jesli tak to czy ktos moglby mi w skrocie napisac ajk wyslac takiego ticketa

Z gory dzieki pozdrawiam

1. Tak

2. Zostają m.in. czołgi premium i konto premium, a także inne rzeczy kupione za złoto.

3. Nie.

4. Nie, one zostają.

5. http://www.mpcforum.pl/topic/1114464-minitut-jak-napisac-do-supportu/

Opublikowano

1. Czy da sie napisac ticket do administracji wota zeby mi zrestartowali konto do zera? / Tak.

2. Czy jak sie uda zrestartowac to strace czolg premium czy on zostanie? / Zostaje: złoto, czołgi premium, złoty sprzęt eksploatacyjny.

3. Czy moglbym w Tickecie napisac zeby mi moj aktualny czolg premium zamienili na zloto? / Nie.

4. Czy jak by sie dalo zrestartowac to wszystkie zakupione miejsca w garazu i koszarach by przepadly? / Nie przepadną.

5. Jesli tak to czy ktos moglby mi w skrocie napisac ajk wyslac takiego ticketa / Piszesz, że chcesz zrestartować konto, a oni sami dadzą Ci wytyczne co masz przygotować.

Z gory dzieki pozdrawiam

Opublikowano

@Sozter55 Po pierwsze powiedz po co chcesz resetować, bo całkiem możliwe że nie ma sensu...

Co do samego resetu: przed nim sprzedaj wszystkie czołgi oprócz premium(nie da się jednego dnia, czas poświęcony na to zależy od ilości czołgów w twoim garażu). Sprzedaj także: wyposażenie, zwykłe pociski, zwykły sprzęt eksploatacyjny. Teraz poczekaj na przecenę 50% na wszystkie sprzęty eksploatacyjne i poświęć na ich kupno wszystkie kredyty. I dopiero teraz resetuj konto, gdy ci zresetują poczekaj na koniec tej przeceny i wtedy sprzedaj wszystkie te drogie sprzęty eksploatacyjne, dzięki czemu zostaną ci wszystkie kredyty oraz kredyty ze sprzedaży czołgów, elementów wyposażenia, pocisków i sprzętów eksploatacyjnych.

Opublikowano

Dzieki wielkie za podpowiedz . Znaczy sie te konto mam dlugo ale mam strasznie lamerskie staty i ogolnie chcialbym zresetowac konto

Wiesz że jeśli dalej zbyt nie ogarniasz gry, to nie ma sensu resetować? Zagrasz 5000 bitew - grasz na poziomie 800 wn8, masz 400wn8. Potem reset, masz 800wn8, grasz na poziomie 1500wn8 po 5000 bitew i znów reset? Lepiej konkretnie naucz się grać i nie resetuj.

Opublikowano

Jak 6k bitew to nie ma sensu. Sens jest tylko jak chce się dołączyć do jakiegoś świetnego klanu, gdzie po prostu trzeba mieć staty - a ty przy 6k bitew jakimś wybitnym koksem nie jesteś. Mniejsze klany nie patrzą aż tak na staty, a 4000+ wystarczy aby nie odrzucili jako nooba. Nie ma sensu, reset konta ma sens tylko w nielicznych przypadkach - a ty do takiego nie należysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...