Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Logo

MR TROTYL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwracam się do ludzi grających na PL serwer SAMOS jeśli by ktoś mógł mi wysłać zawartość folderu mark z metina 2 ponieważ nie widzę loga gildii w grze a już kiedyś kopiowałem zawartość tego folderu od znajomego i działało niestety on już nie gra  :( jeśli ktoś by mógł przesłać podam wtedy adres na PW chyba ze znacie jakiś inny sposób też piszcie zaznaczam ze usówanie zawartosci folderu mark  logowanie i wylogowywanie się nic z tych rzeczy nie działa a kochany zespół Metin 2 porostu zlewa wszelkie prośby i klepie wkoło rady które jak pisałem nie działają :angry: Dla pierwszego który udzieli skutecznej pomocy oczywiście lajk.

Opublikowano

Nie potrzebujesz tego folderu. :D

Wystarczy, że usuniesz folder mark z lokalizacji gry, następnie włącz grę i będziesz widzieć loga gildii.

Po usunięciu folder ściągnie się na nowo.

Opublikowano

Nie potrzebujesz tego folderu. :D

Wystarczy, że usuniesz folder mark z lokalizacji gry, następnie włącz grę i będziesz widzieć loga gildii.

Po usunięciu folder ściągnie się na nowo.

napisałem wyżej

"zaznaczam ze usówanie zawartosci folderu mark  logowanie i wylogowywanie się nic z tych rzeczy nie działa"

Opublikowano

Usuwanie a nie usówanie :D

Pisali, ze przez jakis czas po fuzji nie bedzie widac loga gildii. Ja mam to samo, myslalem, ze to od tego xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

napisałem wyżej

"zaznaczam ze usówanie zawartosci folderu mark  logowanie i wylogowywanie się nic z tych rzeczy nie działa"

Masz usunąć cały folder, nie jego zawartość. Potrafię czytać. :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz usunąć cały folder, nie jego zawartość. Potrafię czytać. :P

dobra spoko mój błąd źle sformułowane ale usuwanie całego folderu nic nie daje bo również próbowałem.

Opublikowano

Pisałem do supportu i odpowiedzieli że na tą chwile jedynym rozwiązaniem jest skopiowanie właśnie folderu mark od znajomego który widzi loga ale niestety moi znajomi maja to samo więc to do was kieruje prośbę o ten folder <_<

Opublikowano

Pisałem do supportu i odpowiedzieli żebym skopiował właśnie ten folder mark od znajomego który widzi loga niestety moi znajomi mają to samo dlatego prośba do was <_< jesli ktoś ma wątpliwość moge pokazać ss ze zgłoszenia oczywiście z zamalowanymi niektorymi danymi :D

Opublikowano

Też to robiłem i nic w supporcie napisali żeby skopiować ten folder i na obecną chwile nie ma dobrego rozwiązania czyli wychodzi na to że to jedyny sposób 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...